Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Bila je klinički mrtva 27 minuta, a kada se vratila u život odmah je ovo napisala

Tina Hines dobila je srčani zastoj prije nego što je krenula na planinarenje u Phoenix u američkoj saveznoj državi Arizoni sa svojim suprugom Brianom prošle veljače
25. lipnja 2019. u 17:36 122 komentara 120173 prikaza
bolnica
Foto: Getty Images

Majka četvero djece koja je bila klinički mrtva čak 27 minuta tvrdi kako je 'raj stvaran'. Kada se vratila u život, prvo je tražila papir i olovku te je napisala 'It's real' (stvaran je).

raj Čudnovato iskustvo Neurokirurg tvrdi da je doživio život poslije smrti: 'Vidio sam svjetlo...'

Tina Hines dobila je srčani zastoj prije nego što je krenula na planinarenje u Phoenix u američkoj saveznoj državi Arizoni sa svojim suprugom Brianom prošle veljače.

Srušila se na pod, no došla je svijesti pa je opet pala u nesvijest prije nego su bolničari stigli. Do bolnice su je oživljavali čak šest puta, a čak 27 minuta bila je klinički mrtva, rekla je njezina obitelj, piše Metro.

Opisujući što je tada vidjela kazala je kako je bilo 'jako stvarno, boje su bile tako živahne'.

Oživljavanje Ključne sekunde Veliko otkriće: Kada umre, čovjek je toga svjestan!

Rekla je i kako je vidjela lik Isusa koji je stajao ispred crnih vrata sa žutim svijetlom iznad glave.

Njezinu nećakinju Madie Johnson priča je toliko dirnula da je na ruku tetovirala što je Tina napisala kada se vratila u život.

– Njezina priča je toliko stvarna da bi je bilo šteta ne podijeliti. Meni je dala jače povjerenje u vjeru koja često prolazi nezapaženo – objavila je ona na Instagramu.

Pametni grad
SVIJET BOLJIH MOGUĆNOSTI
Jeste li čuli za Ascaliu? Najvjerojatnije niste, ali uskoro bi mogli ovisiti o njima

A1 izdvaja za Vas

  • Mimizo:

    šta reči nego da mi je stvarno žao onih koji ne vjeruju i još se izruguju vjeri.Bože oprosti im ne znaju šta govore

  • tramontana:

    Ko ne doživi, taj teško viruje. Osobno svjedočim da su me našli i mislili da sam odapeja. Virujte, kad je ( virujem sv Petar) reka, taj još ne pripada ovamo, prostrujila je u meni krv, taj osjećaj blaženstva nikad neću ... prikaži još!ću zaboraviti. Otvorio sam oči i bilo mi je ža ča sam se vratija. Savjetujem svima, ne morate virovati , ali radi sebe, ostanite bar bez izrugivanja.

  • Galapa:

    Eto, sad ste kondicionirani na ovakvu vijest odgovoriti s nevjericom. Da, na kraju našeg zemaljskog života stat ćemo pred Suca. Zašto je tako teško vjerovati da ovaj nevjerojatni život ima takav epilog? Pa mi ne bi trebali vjerovati niti u ... prikaži još! naše puko postojanje. Život se upravo urotio protiv svih zakona vjerojatnosti i negostoljubivog svemira. Proučite malo o kozmološkim konsrantama, uvjetima nastanka života, nemojte odbacivati Boga na temelju religijskog praznovjerja koje ste zamijetili oko sebe. Teret dokazivanja postojanja Boga nije na Bogu niti na vjernicima. Vi ste oni koji će se susresti s njegovim gnjevom, njegovom energijom koja uništava sve one koji nisu u skladu s njegovom naravi. A jedino njegov Sin koji je došao na ovu planetu i umro sramotnom smrću na križu može nam dati nadu da ćemo nakon smrti sresti Prijatelja, a ne suca. A samo ga treba iskreno pozvati. Koliko je to teško?