Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHLAĐENJE

VIDEO Bajkoviti prizori iz unutrašnjosti zemlje, gusti snijeg nadomak Zagreba

Snijeg u Velikoj Buni
Foto: Maša Ilotić Šuvalić
1/4
26.02.2020.
u 16:58

Snijeg je najavljen uglavnom na višim nadmorskim visinama, najprije u Gorskom kotaru i Lici, a zatim i ponegdje u unutrašnjosti Dalmacije. U nizinama je moguća uglavnom kratkotrajna susnježica.

Sredina tjedna donijela je iznenađenje u unutrašnjosti zemlje. Snijeg je zabijelio okolicu Zagreba, ali i Krapine. Iz Trakošćana i Velike Gorice tako pristižu snimke bajkovitih prizora.

U poslijepodnevnim satima gust snijeg koji se hvata na tlu počeo je padati u Trakošćanu. Oborine je zabilježila kamera koja snima uživo, a snimku je na svojoj Facebook stranici podijelio Istramet. Ništa manje snijega nije palo niti u Velikoj Buni u Velikoj Gorici, a oko 15 sati gust snijeg počeo je padati i u predgrađima istočno od Zagreba.

VIDEO Snijeg u Velikoj Buni

VIDEO Snijeg u Trakošćanu

Inače, meteorolog HRT-a Zoran Vakula najavio je kako će tijekom srijede u većini krajeva kiša biti česta pojava, a naročito na Jadranu gdje bi moglo biti i pljuskova s grmljavinom.

Snijeg je najavljen uglavnom na višim nadmorskim visinama, najprije u Gorskom kotaru i Lici, a zatim i ponegdje u unutrašnjosti Dalmacije. U nizinama je moguća uglavnom kratkotrajna susnježica.

U četvrtak nas očekuje razvedravanje, a u petak i subota djelomice sunčano i uglavnom suho. U nedjelju i u ponedjeljak vrijeme će se opet promijeniti pa je moguća kiša.  

Komentara 1

IN
ima_nešto
17:49 26.02.2020.

Proljeće je došlo. Kad proljeće dođe ni kod babe džabe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije