Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski odbor HDZ-a Split

Vice Mihanović podnio ostavku: 'Uzimajući u obzir rezultate izvanrednih izbora...'

Split: Vice Mihanović održao je  konferenciju za medije i čestitao Ivici Puljku na pobjedi
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
11.07.2022.
u 15:23

"Izrazito slab odaziv naših sugrađana na izbore je u cijelosti potvrdio političku ocjenu HDZ-a da je riječ o nepotrebnim izborima", navodi Mihanović

Predsjednik splitskog HDZ-a Vice Mihanović podnio je ostavku nakon jučerašnjeg poraza kandidata Zorana Đogaša na izborima za gradonačelnika Splita. O tome je ranije razgovarao i s premijerom Andrejem Plenkovićem.

- Uzimajući u obzir rezultate izvanrednih izbora u Splitu, odlučio sam podnijeti ostavku na dužnost predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Split. O tome sam danas razgovarao s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem. Zahvalan sam stranačkim kolegama na povjerenju koje su mi ukazali i suradnji koju smo ostvarili. Moj stranački angažman i preuzimanje vodstva splitskog HDZ-a bilo je motivirano isključivo namjerom da pridonesem boljitku Splita na dobrobit Splićanki i Splićana, kao i unaprjeđenju rada stranke kojoj oduvijek pripadam. Budućem vodstvu splitskog HDZ-a želim puno uspjeha - poručio je Mihanović. 

- Zahvaljujem na angažmanu Zoranu Đogašu koji se odvažio kandidirati na izvanrednim izborima u Splitu, kao nestranački kandidat HDZ-a. Napominjem da je riječ o izborima za gradonačelnika i vijeće koji su organizirani na inicijativu vladajućih u Splitu, a izrazito slab odaziv naših sugrađana na izbore je u cijelosti potvrdio političku ocjenu HDZ-a da je riječ o nepotrebnim izborima - dodao je.

VIDEO Gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom i kolegama u stožeru stranke slavi pobjedu

Ključne riječi

Komentara 29

RE
RedTree
15:38 11.07.2022.

Nažalost nije se pričalo o stvarnim problemima grada i situaciji, npr. kako je Grad u manje od godinu dana od 57 milijuna kuna u plusu a sada već u minusu 17, 18 milijuna kuna izgleda, kako se nije donio konačno GUP(garaže, parkinzi, povoljniji stanovi) a sad kamate skočile, zašto se nije realizirao tehnološki park na Dračevcu, za koji je dobiveno preko 100 milijuna kuna iz EU fondova itd, Žnjan itd. A ovo nije stvar da samo Mihanović treba otići, jer više manje ista ekipa vodi podružnicu desetak godina izgleda. Izgubili su izbore od Baldasara, što u Sdp-u nisu vjerovali da je moguće, nije bilo prošle godine Krstulovića Opare na izborima, što je otvorilo vrata Puljku, sad izgleda rano dalo ostavke u Vijeću i doživio se težak poraz. I može se postaviti pitanje kako iz Splita se nije isprofilirao nijedan ministar, jači saborski zastupnik!?

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
15:59 11.07.2022.

Za razliku od Puljka, Vici su Split i problemi Splita bili u malom prstu

Avatar Urbani
Urbani
18:13 11.07.2022.

Sad ce Puljak proglasiti Splitsku Republiku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije