Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELEBIT

Otkriven identitet kostura: Obitelj od šoka nije mogla govoriti

Josip Cindrić
Foto: Filip Brala/PIXSELL/NENO
1/2
10.07.2017.
u 15:17

Josip Cindrić nestao je 16. studenog prošle godine nakon što je sina odveo na paragliding nedaleko od Libinja.

Muškarac (69) u subotu je na Velebitu na predjelu Veliki Golić, pronašao ljudski  kostur. O stravičnom pronalasku obavijestio je policiju koja je počela s provođenjem očevida.

Prema izjavama obitelji, pišu 24 sata, tijelo pripada 81-godišnjem Josipu Cindriću, koji je nestao 16. studenog prošle godine nakon što je sina odveo na paragliding nedaleko od Libinja. 

Obitelj je prepoznala tijelo na Odjelu patologije Opće bolnice u Šibeniku. Sin Josip, koji je tijekom potrage nudio 100.000 kuna nagrade onome tko mu nađe oca, nakon susreta s posmrtnim ostacima bio je toliko potresen da nije mogao govoriti.

Josip Cindrić
1/15

Unuk pronađenog, također Josip, smogao je snage i zahvalio novinarima i medijima što su pomogli obitelji da se za njihovim djedom, ocem, suprugom... pokrene potraga neviđenih razmjera.

- Vidjeli smo ostatke. To je on. Odjeća i stvari su njegove, a tijelo možete zamisliti u kakvom je stanju nakon toliko vremena - rekao je Josip.

Komentara 4

DH
dalibor.hren
17:52 10.07.2017.

Našli su kostur nakon intenzivne potrage od 8 mjeseci!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije