Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA OLUJNOG VREMENA

U Lošinjskom kanalu pronađeno tijelo nestalog ribara

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
09.07.2017.
u 16:46

Ronioci su ribara pronašli u moru kod Malog Osira na dubini sedam do osam metara, nedaleko potopljene brodice

Tijekom noći i jutra u zapadnom Kvarneru trajala je intenzivna potraga za nestalim hrvatskim ribarom, čije je beživotno tijelo podmorskom potragom pronađeno danas prije podne.

Službenici Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru s Lučkom kapetanijom Rijeka i Lučkom ispostavom Mali Lošinj koordinirali su intenzivnu pomorsku potragu u lošinjskom akvatoriju za nestalim ribarom.

Potraga je pokrenuta sinoć u 23.00 sata nakon dojave Pomorske policije Rijeka, čiji službenici su sa dva plovila također sudjelovali u potrazi kojoj su se s jednim plovilom priključili i djelatnici tvrtke SeaHelp.

Najintenzivnija potraga odvijala se kod otoka Veli i Mali Osir u Lošinjskom kanalu, kamo je nestali ribar isplovio oko 18.30 sati brodicom bez kabine, dužine 3,5 metra.

Rano jutros u potragu su se uključili i ronioci specijalne jedinice Pomorske policije Rijeka, dok je u suradnji s Obalnom stražom angažiran i zrakoplov Pilatus.

Ronioci su ribara pronašli u moru kod Malog Osira na dubini sedam do osam metara, nedaleko potopljene brodice.

Istraga je u tijeku. Zasad se zna da su u vrijeme nestanka ribara na moru vladali nepovoljni vremenski uvjeti.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
02:09 10.07.2017.

Brodica od 3,5 m i jos ribar!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije