Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvala Vam!

Vecernji.hr u kolovozu ostvario rekordnu posjećenost!

Vecernji.hr
Vecernji.hr
17.09.2012.
u 17:16

Istraživanje gemiusAudience za kolovoz pokazalo je odlične rezultate čitanosti portala grupe Styria

Čak 621.411 hrvatskih građana u kolovozu je posjetilo portal vecernji.hr. Sa 60.000 čitatelja više nego u srpnju, portal Večernjeg lista zabilježio je porast posjećenosti od 10,56% prema istraživanju gemiusAudience. Ovaj značajan porast rezultat je povjerenja koje hrvatski internetski korisnici imaju u provjerene informacije objavljene na portalu, kao i dostupnosti tih informacija na različitim platformama: računalima, mobitelima, iPadu ili društvenim mrežama.

Kolovoz se pokazao kao vrlo uspješan mjesec i za ostale portale iz Styria-grupe. I 24sata.hr i Poslovni.hr ostvarili su rekordnu posjećenost. 24sata.hr u kolovozu je posjetilo 841.997 čitatelja, što je rast od 3,64%. 24sata.hr sada je na trećem mjestu iza Net.hr-a i Indexa.

Poslovni.hr, portal Poslovnog dnevnika, čitalo je 155.050 građana, što je čak 14.87% više nego u srpnju te je ujedno riječ i o rekordnoj posjećenosti za portal Poslovni.hr. Time je još jednom potvrđena uvjerljivo vodeća pozicija portala Poslovnog dnevnika kao lidera u segmentu hrvatskih poslovnih web-stranica.

Istraživanje gemiusAudience provode partnerske istraživačke tvrtke Valicon i Gemius S.A. U istraživanju sudjeluje više od 140 stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web-stranica usporedivi su i javno dostupni na web-adresi: http://www.audience.com.hr/

Komentara 15

OB
-obrisani-
17:50 17.09.2012.

Hraaaac-Pljuc!

OB
-obrisani-
17:50 17.09.2012.

Pljuc-Hraaaac!

OB
-obrisani-
17:29 17.09.2012.

Nitko se ne samohvali kao vi. Jos da ste zaradili koju kunu... hahahha! Jedva cekam da ekonomski propadnete i da nestanete s ove planete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije