Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA VEČERNJAKOVOG REPORTERA

Veliki i opasni rat Libanona i Izraela bliži je nego ikada: 'Moji stalno zure u nebo i čekaju avione'

29.10.2023.
u 08:55

Izbije li rat između Hezbollaha i Izraela, bit će daleko razorniji od svih ratova do sada jer je Hezbollah daleko jači od Hamasa. rata. Prema svim mišljenjima analitičara, krene li Izrael u kopnenu operaciju u Pojas Gaze, Hezbollah će otvoriti frontu iz Libanona duž granice duge više od 120 kilometara. Puškaranje i ispaljivanje granata s jedne na drugu stranu granice čine se samo uvertirom u pakao koji slijedi.

Komentara 22

ZA
zagabria3
09:12 29.10.2023.

Hrvatska vladt je glasanjem za rezoluciju koja podržava bombardiranje civila pokazala da više nije hrvatska jer ankete građana se protive toj odluci između 80 i 90%. Treba ih smijeniti i ići na prijevremene izbore, dok nisu napravili još veću štetu

ZA
zagabria3
09:19 29.10.2023.

Ovim pogrešnim potezima desilo se ono što ne odgovara zapadu, puštanje Rusije da radi što hoće i promoviranje Kine kao nove svjetske velesile. Nevjerojatan autogol SAD-a i Izraela. Sada kada se rat proširi Rusiju i njenu agresiju više nitko nećee gledati. Nečuven poklon Putinu. Europa je sada u velikoj opasnosti i od mudžahedina i od Rusije, sve zbog petljanja u tuđe ratove. Nula od politike

AL
Almaz
10:41 29.10.2023.

Hrvatska se glasanjem stavila uz Madjarsku, Austriju i Česku. Sve ostale članice EU su bile protiv, Njemacka je bila suzdrzana. Uz Hrvatski su bile: Tonga, Paragvaj, Papua, Nauru, Mictonesia, Matshal Island, Israel, Guatemala, Fudji i USA. Lijepo drustvo. Sramotna odluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije