Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Recesija

Već je rasprodana i Rolls-Royceova proizvodnja iz rujna

RR Ghost (1)
RR
12.07.2010.
u 18:24

Ghost je prva "mala" limuzina za koju se predviđa da je vlasnik vozi sam. Ponešto se uštedi na cijeni, a ponešto na plaći livriranoga vozača.

Za najnoviji model ultraluksuzne Rolls-Royceove “male” limuzine ghost i bogataši se moraju strpjeti: platiti pa stati u rep. To je prvi rolls u povijesti za koji je predviđeno da ga vlasnik vozi sam.

Ima BMW-ov 12-cilindrični benzinski motor od 6,6 litara i 563 konjske snage. Stoji samo 350 tisuća dolara.

Kad se ponešto uštedi na cijeni, a potom i na vozačevoj plaći, ne treba čuditi što je danas rasprodana i rujanska proizvodnja iz Goodwooda. Ipak, izvrsno se prodaje i “dugi” Rolls-Royceov phantom kojemu cijena počinje od 400 tisuća američkih dolara.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
03:59 14.07.2010.

limuzina za duge ceste. Moj kamerad vozi liniju isped.

JA
Jazuji
14:35 13.07.2010.

nemam komentara jer nemam za takav ,auto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije