Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obara s nogu

Svi bi htjeli da im ona ugasi vatru! Je li ovo najseksi vatrogaskinja na svijetu?

Gunn Narten
Foto: Instagram
1/9
25.08.2017.
u 09:57

Norvežanka Gunn Narten (30) na Instagramu ima više od 115 tisuća pratitelja, a seksi fotografijama svaki dan pokazuje zašto je proglašena najzgodnijom vatrogaskinjom na svijetu

Norvežanka Gunn Narten (30) iz Stavangera na jugu Norveške najseksi je vatrogaskinja svijeta. Na Instagramu je prati više od 115 tisuća ljudi, a svojim seksi fotografijama koje svaki dan objavljuje samo potvrđuje kako je tu titulu zasigurno zaslužila.

Osim što gasi požare, lijepa plavuša je i osobna trenerica te su za njezinu figuru zaslužni i sati provedeni u teretani.

Unatoč tome što pozornost privlači uglavnom izgledom, Gunn kaže kako njezini kolege s posla to i ne primjećuju.

Gunn Narten
1/9

Vatrogaskinja je postala prije deset godina te se tijekom karijere nebrojeno puta našla u opasnim situacijama, ali tvrdi kako je njezin posao ne plaši.

– Jednom smo ostali zarobljeni u gorućoj kući i jedva smo pronašli izlaz, to je bio požar koji nikada neću zaboraviti – prepričala je Gunn. 

Unatoč popularnosti na internetu, ova 30-godišnjakinja kaže kako njezini kolege nikada ne komentiraju njezin izgled.

– Mi smo kao jedna velika obitelj i ponašaju se prema meni kao i prema drugima – kaže ona. 

Komentara 19

DU
Deleted user
10:27 25.08.2017.

Koji glupi naslov! Netko voli crne, netko plave, netko punije itd. Tako da ono što je meni seksi ne mora biti i mome pajdi.

NA
nardis
12:04 25.08.2017.

Od kada se hrvatski jezik ovako izoblicijo. Nije valjda vatrogaskinja nit vatrogaskac (znam da vatrogaskac nije nikad nitko koristijo al eto sta sad) vec je vatrogasica i vatrogasac. Slicno mi se ne svidja kad na vremenskoj prognozi pricaju o buriuri koja ce navodno slabjeti a ne oslabiti. A vecernji list se mora konacno pocet bavit sa ozbiljnijim novinarstvom jer nazalost je ova stampa previse banalna i zuta. Ja volim gledat gole zene ali volim i kvalitetne sadrzaje.

MI
miso
11:34 25.08.2017.

Jasno je što je - ona 'zapali' pa 'ugasi'!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije