Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGRAFIJA POSTALA HIT

Vatrogasac se potrudio zaštititi auto: 'Ima 24 godine. Pazim ga koliko god mogu, za novi nemam'

Posljedice nevremena u Karlovcu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/20
25.07.2023.
u 20:29

"Imam i dijete sa posebnim potrebama koje svaki mjesec moram voziti u Zagreb. Bilo bi mi stvarno žao da mu se nešto dogodi", kazao je Goran Stoleski koji je svoj automobil prekrio dekama, madracem i daskama

Olujno nevrijeme proteklih dana zahvatilo je veći dio Hrvatske. Jak vjetar rušio je stabla, obilna kiša poplavila brojne ulice, a velike štete nanijela je i tuča. Naime, tuča je u brojnim područjima oštetila ponajprije automobile, a takav je scenarij htio spriječiti muškarac iz Oroslavja. Pripadnik Prve pješačke pukovnije pričuvnog sastava i Vatrogasne postrojbe Oroslavlje Goran Stoleski (46) svoj je automobil prekrio dekama, madracem i daskama. Fotografija njegova vozila oduševila je korisnike na društvenim mrežama, a automobil je u konačnici ostao neoštećen. 

"Vidjeli smo da se sprema loše vrijeme i što je napravilo po Sloveniji. Bila je gadna grmljavina i jako je tutnjalo, točno se čulo da tuča pada. Odmah sam probudio suprugu i sina da idemo pokriti automobil, madrac smo donijeli s tavana i skupili tu još dasaka. Imam sreću da je auto parkiran u uskom prolazu između moje i susjedove kuće pa je u zavjetrini", ispričao je za 24sata

"Automobil smo dobili od prijatelja prije par godina, kojem sam pomogao. Star je 24 godine, pazim ga koliko god mogu jer mi je prijeko potreban, a za novi nemam. Imam i dijete sa posebnim potrebama koje svaki mjesec moram voziti u Zagreb. Dok nije bilo auta vozili smo se biciklima i išli pješke. Bilo bi mi stvarno žao da mu se nešto dogodi, zato ga štitim koliko mogu", dodao je.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 7

JO
JOZO
22:22 25.07.2023.

Svaka čast čovječe! I ja pokrivam svog Opela koji je punoljetan a nemam za drugi.

AK
Aka
20:45 25.07.2023.

Bogu za plakat. Ovo je naša depresivna stvarnost.

KO
Kolibri
23:55 25.07.2023.

nažalost ne može to raditi svakih pola sata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije