Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme u Hrvatskoj

FOTOGALERIJA Ni pokrivači im nisu pomogli: Pokušali zaštititi automobile, ali tuča je bila jača

Dramalj: Razbijena stakla vozila posljedica su olujnog nevremena
Goran Kovacic/PIXSELL
25.07.2023.
u 16:14

Tuča veličine oraha nanijela je štetu na automobilima i kućama. Još se mora utvrditi ima li uvjeta za proglašenje elementarne nepogode

Dijelovi zemlje danas zbrajaju štetu nakon sinoćnjeg novog, jakog nevremena. Iz Slovenije je oluja do Zagreba stigla iza 23 sata, a oko dva sata iz ponoći, stradalo je i crikveničko područje. Tuča veličine oraha nanijela je štetu na automobilima i kućama. Još se mora utvrditi ima li uvjeta za proglašenje elementarne nepogode. Nevrijeme je najviše štete izazvalo na području Dramlja i Jadranova. Zbog tuče koja je padala tek desetak minuta oštećeno je više automobila, fasada kuća i krovova.

Nevrijeme s tučom zahvatilo je otprilike u isto vrijeme i sjeverni dio otoka Krka, posebno Omišalj. I tu je oštećeno desetak automobila, razbijena su im stakla i oštećene karoserije. Oštećene su i kuće, kao i fasada zgrade dječjeg vrtića. I u Općini Omišalj prikupljaju se podaci o nastalim štetama.

Neki su vlasnici automobila pokušali zaštititi svoje automobile, ali mnogima to nije pošlo od ruke. Kako to izgleda dan poslije, pogledajte u fotogaleriji.

Dramalj: Razbijena stakla vozila posljedica su olujnog nevremena
1/19

Situaciju s nevremenom u Hrvatskoj iz minute u minutu pratite OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Marko
Marko
18:35 25.07.2023.

Sad treba vidjeti kako će Ahmetović optužiti HDZ

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
16:46 25.07.2023.

čega?

Avatar Greta_Th
Greta_Th
16:39 25.07.2023.

Ovo je samo početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije