Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19

Vapaj umirovljenika: Ljudi umiru, a par privatnika misli samo o profitu!

Vladimir Kozjak
Foto: Ivica Beti
1/3
20.11.2020.
u 19:06

U posljednje vrijeme sve je veći broj prijema mlađih pacijenata na COVID odjele

I dok zdravstveni djelatnici padaju s nogu od umora i posla, boreći se za svaki ljudski život, a umirovljenici strahuju od toga da li će dočekati novi dan, svjedočimo bezobraznim pljuskama i inatima pojedinih privatnih poduzetnika upravo tim ljudima koji riskiraju svoje živote za dobrobit svih nas. Zar njima zaista naši životi ne znače baš ništa? - rekao je Vladimir Kozjak, predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Varaždinske županije.  

Voditeljica Odjela za infektologiju Opće bolnice Varaždin dr. Elizabeta Dvorski upozorava da svakodnevno svjedoče sve većem broju hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 infekcije u Općoj bolnici Varaždin. Većinom je riječ o osobama starije životne dobi, koji su u bolnicu zaprimljeni s težom kliničkom slikom. Međutim, u posljednje vrijeme sve je veći broj prijema mlađih pacijenata na COVID odjele.

 - Nama je svaki pacijent jednako važan, bio on mlad, star, na kisiku, respiratoru. Svaki njihov samostalan udisaj naša je mala pobjeda u ovoj borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja - kažu na Odjelu za infektivne bolesti.

>> VIDEO Božinović najavio nove mjere: "Ograničavaju se okupljanja na 25 osoba, zatvaraju se noćni klubovi, a kafići smiju raditi do 22."

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
19:29 20.11.2020.

pročitam članak da vidim koji su to bezočni privatnici koji "bezobraznim pljuskama i inatima pojedinih privatnih poduzetnika upravo tim ljudima koji riskiraju svoje živote".... a kad tamo, ni riječi o takvima, ili bar neki primjer. Što je ovo? Tko je pisao ovaj članak?

Avatar KALIMERO
KALIMERO
20:28 20.11.2020.

Jasno je vama sve što se člankom želi reći samo se oba pravite toše

Avatar JPlesi
JPlesi
05:35 21.11.2020.

pa valjda kužimo da se penziči rješavaju kako se ne bi trebalo izdvajati za penzije...kad opet pogledamo samo van jedini oni i nose maske jer su im strah u kosti utjerali...da nema njih ne bi im nitko niti nosi tee maske..ovako imaju sliku bolesnika i povod za širenje ovog virusa....a na kraju kad sagledamo sve ...sve je to patka kojom se oni koriste i žrtvuju...samo je dovoljno da malo vijesti pogledate koje se pretvaraju iz istine u laži i miješaju sa teorijama zavjere...sve što vam mediji serviraju budite uvjereni da je kontra od njihovih vijesti a ne istine....malo njih danas bi istinu govorilo jer istina je ...voda duboka kako je nekad Škoro pjevao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije