Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19
Povratak na članak

Vapaj umirovljenika: Ljudi umiru, a par privatnika misli samo o profitu!

U posljednje vrijeme sve je veći broj prijema mlađih pacijenata na COVID odjele

Komentari 4

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
19:29 20.11.2020.

pročitam članak da vidim koji su to bezočni privatnici koji "bezobraznim pljuskama i inatima pojedinih privatnih poduzetnika upravo tim ljudima koji riskiraju svoje živote".... a kad tamo, ni riječi o takvima, ili bar neki primjer. Što je ovo? Tko je pisao ovaj članak?

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
20:28 20.11.2020.

Jasno je vama sve što se člankom želi reći samo se oba pravite toše

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
05:35 21.11.2020.

pa valjda kužimo da se penziči rješavaju kako se ne bi trebalo izdvajati za penzije...kad opet pogledamo samo van jedini oni i nose maske jer su im strah u kosti utjerali...da nema njih ne bi im nitko niti nosi tee maske..ovako imaju sliku bolesnika i povod za širenje ovog virusa....a na kraju kad sagledamo sve ...sve je to patka kojom se oni koriste i žrtvuju...samo je dovoljno da malo vijesti pogledate koje se pretvaraju iz istine u laži i miješaju sa teorijama zavjere...sve što vam mediji serviraju budite uvjereni da je kontra od njihovih vijesti a ne istine....malo njih danas bi istinu govorilo jer istina je ...voda duboka kako je nekad Škoro pjevao...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.