Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Vanbračnu ženu udario polugom po glavi i teško ju ozlijedio

nasilje
12.12.2010.
u 11:26

U večernjim satima posvađali su se, a onda ju je udario u glavu zbog nastalih nesuglasica u obitelji, kako pojašnjavaju u policiji.

ŠIBENIK - Muškarac (58) iz Bilica kod Šibenika polugom je udario u glavu svoju 55-godišnju suprugu s kojom živi u vanbračnoj zajednici, te je prijavljen za ubojstvo u pokušaju, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Biličanin se, naime, u večernjim satima posvađao sa ženom, a onda ju je udario u glavu zbog nastalih nesuglasica u obitelji, kako pojašnjavaju u policiji.

Žena je od udarca teže ozlijeđena, a muškarac priveden istražnom sucu.

 

Komentara 5

OB
-obrisani-
16:40 12.12.2010.

Sad ako je luda kao što žene znaju biti neka ga primi nazad!

MM
Mladen Miletić
14:21 12.12.2010.

Ne novi hzatvor graditi za balkan treba cijeli grad izgraditi kao zatvor... Šta se čeka ? Titovi pioniri se teško odlučuju za otok Goli jel oni nemaju političkih zatvorenika osim Polančeca i sada Sanadera uskoro a da nebudu slabi za za EU i Ameriku ide i Rončevič jel kupio kamione koji se kvare, umjesto onih koji se ne kvare... i koje sutkinja drži za bolje i jeftinije...

TI
tintilinic100
23:27 12.12.2010.

Ja ipak vjerujem da ga je isprovocirala.. Nije čovjek samo došao sa polugom i lupao. Mislim da je ipak bila provokacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije