Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tegobe

Valentić na Rebru zbog srca, moguća i operacija

nikica valentić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.05.2014.
u 08:18

Na Rebru su nam rekli da je još rano govoriti o točnoj dijagnozi, ali su potvrdili da je primljen na liječničku obradu

Nikica Valentić, ratni premijer i jedan od najuglednijih hadezeovaca, primljen je na intenzivnu njegu KBC-a Rebro zbog srčanih problema. Valentić je tegobe osjećao cijelog vikenda, bilo mu je loše i osjećao je pritisak u grudima. Nakon što je završio u bolnici, potvrđeno je da se radi o srčanim tegobama, a doznaje se da je moguća i skora operacija na srčanim zaliscima. Ratni premijer i inače pati od kroničnih bolesti.

Reumatoidni artritis ima desetljećima, ta se bolest razvija, no s njome živi već dugo, za razliku od Parkinsonove bolesti koja mu je dijagnosticirana prije godinu-dvije. I s ovom opakom bolesti se, uz lijekove, nosi dobro. No srčani su problemi urgentna stvar.

Na Rebru su nam rekli da je još rano govoriti o točnoj dijagnozi, ali su potvrdili da je primljen na liječničku obradu.

>> Umorni Nikica Valentić – HDZ-ov predsjednički kandidat?

Komentara 7

DU
Deleted user
08:29 06.05.2014.

OK, možda je gospodin Valentić važniji za ovu državu od mene, ali ja sam na redu tek za godinu dana, s istim problemom, živim u konstantnom predinfarktnom stanju, tko me šiša kad nisam...

US
U sridu
08:57 06.05.2014.

Mozda mu je doslo zlo sobzirom da je prije par veceri bio prozvan na htv-u od strane jednog covjeka,obruc se steze....

DU
Deleted user
09:10 06.05.2014.

Još jedan iz grupe jednakijih, za kojeg je naše zdravstvo sjajno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije