Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO REZULTATE

Plenković: Imamo najveću potporu i dobili smo političara za velike utakmice

Foto: Screenshot
1/6
16.05.2021.
u 23:53

- Kada se pogledaju ukupni rezultati, HDZ će ponovno izaći kao stranka koja ima najviše župana, gradonačelnika i općinskih načelnika - poručio je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

U kratkom obraćanju iz zagrebačkog stožera HDZ-a nakon što je većina biračkih mjesta obrađena, Davor Filipović čestitao je vodećem kandidatu Tomislavu Tomaševiću te je izrazio zadovoljstvo rezultatom.

- Naš rezultat je dvostruko bolji nego 2017. godine. Imamo razlog za optimizam. To je jedan zalog za budućnost - kazao je Filipović.

>> VIDEO Obraćanje Davora Filipovića

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković se zahvalio svim građanima koji su im dali podršku.

- Kada se pogledaju ukupni rezultati, HDZ će ponovno izaći kao stranka koja ima najviše župana, gradonačelnika i općinskih načelnika. Drago mi je da su naša četiri kandidata izravno pobijedila. HDZ će na razini županija igrati u drugom krugu u 8 županija u kojima smo u vodstvu, a igramo i egal utakmicu u Šibensko-kninskoj, Ličko-senjskoj, i Bjelovarsko-bilogorskoj. Značajni su rezultati u Primorsko-goranskoj i Varaždinskoj županiji. Što se tiče gradova, prije svega mogu čestitati Ivanu Radiću. Čestitka i Vici Mihanoviću. Čestitam i Josipu Ostrogoviću koji je u Rijeci ostvario solidan rezultat. Posebne čestitke Davoru Filipoviću koji je za stranku sigurno nova kvaliteta. Jedan od naših ljudi koji se fantastično isprofilirao. Dobili smo političara pravoga formata za velike utakmice. Čestitam i Miroslavu Hermanu. HDZ je druga lista na razini Zagreba. Veselimo se utakmici za dva tjedna. Pokazali smo da smo stranka koja i dalje uživa najveću potporu - poručio je Plenković.

>> VIDEO Obraćanje Andreja Plenkovića

 

Komentara 28

Avatar Trump
Trump
00:19 17.05.2021.

Ideš, čitav Zagreb se sprda sa tim klaunom Filipovićem a on mu čestita...

DU
Deleted user
01:40 17.05.2021.

Ako se Filipovic isprofilirao za velike utakmice,kakvi su tek oni za male.

HA
Hadroncolider
00:24 17.05.2021.

Kad bi bilo sreće, HDZ bi nestao zajedno sa SDP-om!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije