Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva kazna

Uzeli mu automobil i poslali ga na 50 dana u zatvor jer je opetovano vozio bez položenog vozačkog ispita

prometna policija jurnjava vožnja vozačka dozvola kontrola
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
21.04.2020.
u 11:23

Sudac Općinskog suda u Makarskoj nije imao milosti prema 48-godišnjem recidivistu

Samouvjerenost ili vjerovanje da ga policija neće ponovo uhvatiti u prekršaju skupo je koštala 48-godišnjeg prometnog recidivista. Jer kako je priopćila PU splitsko-dalmatinska, on je u noći na 20. travnja oko 1 u noći zaustavljen u prometnoj kontroli u Vukovarskoj ulici u Makarskoj.

Policajcima nije trebalo dugo da ustanove da automobil vozi bez položenog vozačkog ispita. Opet. Kako je i prije bio zatečen da vozi bez položenog vozačkog, odveden je prvo na policiju, a zatim i pred suca Općinskog suda u Makarskoj. A kao prometni recidivist tamo je promptno kažnjen.

Nepravomoćno je osuđen na 50 dana zatvora i zabranjeno mu je upravljanje motornim vozilima B kategorije u trajanju od godinu dana. Uz sve to mu je oduzeto i vozilo, što je jedna od odredbi koju predviđa pooštreni Prekršajni zakon koji se primjenjuje od prošlog ljeta.

Komentara 3

NE
Nemojtimenimojneme
13:45 21.04.2020.

Ajde da jednom i pohvalimo pravosuđe

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
17:46 21.04.2020.

Moram priznat da sam pozitivno šokiran pravosuđem možda od ove korone bude i neke koristi

Avatar patkovic
patkovic
17:40 21.04.2020.

to je vrsta korupcije to skupo polaganje vozačkog , u meksiku samo odeš po dozvolu bez polaganja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije