Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alkohol i nepažnja

Jurio i kršio zabranu kretanja: Nije stao na znak policije pa oštetio prometne znakove

Policija provjerava građane na ulasku u Zagreb
Foto: Robert Anić/Pixsell
16.04.2020.
u 10:22

Vozač je pričinio materijalnu štetu koja se procjenjuje na više tisuća kuna.

U sklopu svojih redovitih zadaća nadzora propisanih mjera donesenih s ciljem suzbijanja koronavirusa policija iz dana u dan susreće se sa najrazličitijim slučajevima. Posljednji u nizu dogodio se u Nuštru, nedaleko od Vinkovaca, u četvrtak oko 21.45 sati. Tom prilikom 63-godišnji vozač motornog vozila iz Vinkovaca nije poštovao zakonom pripisane znakove koje je davao policijski službenik na puntu na kojem se nadzire mjera nenapuštanja mjesta prebivališta.

Uslijed neprilagođene brzine kretanja i složenijih osobina ceste 63-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom kojim je udario i oštetio prometno znakovlje koje su policijski službenici postavili radi formiranja kontrolnog punkta te je udario i oštetio smjerokazni stupić. Alkotestom se utvrdilo kako je 63-godišnji vozač imao 1,79 g/kg alkohola. Vozač je pričinio materijalnu štetu koja se procjenjuje na više tisuća kuna.

Radi počinjenih prekršaja isključen je iz prometa te će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog zbog stjecaja počinjenih prometnih prekršaja. Utvrđeno je i da 63-godišnjak nije imao propusnicu za napuštanje mjesta prebivališta.

Komentara 2

Avatar najbolji13
najbolji13
10:43 16.04.2020.

stara budalo...jos nisi naucio da se policijom ne možes boriti

Avatar Niškorist
Niškorist
10:37 16.04.2020.

Oduzeti vozačku dozvolu doživotno zauvijek ,novčana kazna najveća moguća ovo su druge okolnosti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije