Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završena potraga

Uz pomoć građana pronađen vozač koji je pregazio Darija

dario habunek
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
12.11.2010.
u 11:07

I. G. (57) vozio je crveni Citroen C4 coupe kada je 30. listopada naletio na Darija koji je ležao na cesti. Istraga još traje i nakon dovršetka bit će poznato zašto je vozač pobjegao s mjesta nesreće

Dobrom suradnjom policije i građana koji su se odazvali pozivima da pomognu, pronađen je vozač za kojega se sumnja da je 30. listopada pregazio mladića i zatim pobjegao s mjesta nesreće.

Policija je, naime, privela vozača I. G. (57), a prema prvim saznanjima, vozio je crveni Citroen C4 coupe. Istraga još uvijek traje pa još nije poznato zašto je vozač ostavio 21-godišnjeg Darija Habuneka da leži na cesti.

>>Žena i dvoje djece bez oca, nema traga vozaču koji je pregazio Daria

Nesreća se, podsjećamo, dogodila 30. listopada na području Sesveta. Oko 23 sata nesretni se mladić vozio na neregistriranom motoru bez kacige, s prijateljem Markom M. (22) iz obližnjeg Kalinja. U motor je najprije sa stražnje strane udarila Škoda Fabia kojom je upravljao 29-godišnji K. F. sa 1,15 promila alkohola u krvi. Mladići, bez kaciga, pali su s motora, a u tom trenutku naletio je drugi automobil i prešao preko Darija, koji je ležao na kolniku. U KB Dubrava završio je s ozljedama opasnima po život, koje nije uspio pobijediti.

Mladić iz Radoišća kod Sv. Ivana Zeline ostavio je iza sebe ženu i dvoje djece.

Komentara 26

IV
IvoG7
17:54 12.11.2010.

Mihac™,ti si jebeni idiot.!!! VAAAUUUU,ti regaš motor? VAAAUUUU,ti nosiš kacigu! VAAAUUUU,ti si j****i iskompleksirani idiot koji misli da se p***e valže na motore!!! Ti si j****i mamin sin!! Recimo,da se u to vrijeme,na tom mjestu nisu oni našli i pustili pješake,pijana pudala bi pregazila pješake i razbacala ih po cesti!!! Dali onda i pješaci trebacu nositi kacige kad prelaze zebru!!!??? Oni su samim time što su stali na zebri,vjerojatno nekom spasili život!!! Mihac™,ti si idiot koji pokušava biti faca u društvu jer imaš motor! Žalosno!!! Dario je živio za motore,to mu je u krvi! Nije ga bilo briga za trebe i šta će društvo reći,nego je živio svoj san s vjetrom u kosi punim plućima!!! Nije se glupirao po cesti s motorom i naglo kočio,on se guštao u vožnji motora,u zvuku motora,mirisu benzina!!!Brzina nije bila bitna!!!

GO
gordonic
18:10 12.11.2010.

Ti si mihac stvarno nula! Jos jedan od onih koji misle da treba ljude streljati jer nisu kaznu za parking platili! Mihac, iako nema direktno veze s ovom temom, da te podsjetim da je cijela ova drzava opljackana po zakonu! Pa sto to znaci, da su to bili posteni lopovi a Daria i slicne se moze gaziti jer se ne drze zakona! To moze reci smo maloumnik koji ne razmislja svojom glavom nego se ko retard drzi onoga sto \"negdje pise\"! Pogodio ga je pijani majmun koji ga nije vidio i ne bi ga vidio ni da je imao 3 kacige na glavi i 5 ispecatiranih prometnih dozvola za 2010 godinu! Jadno!

AN
anamarija
18:27 12.11.2010.

flymavher,chemica i mihac,totalni ste kreteni koji nemaju pojma o cem pricaju....dal ste možda znali Daria? dal ste znali kaj se dogodilo te veceri? ciji je morot? dal je imo polizen vozacki za motor? i tako dalje...e pa 100% sigurna da niste od tog nista znali i sad se tupravite pametni,stoga lagano odjebite sa svojim komentarima...znaci ko sad jebe Daria kaj ga je ovaj pregazio i kaj je umro,nikome nista jer je zamislite bio bez kacige...a ovaj koji ga je pogodio i ovaj koji ga je pregazio..kaj o njima nis ne pricate,znaci oni su u pravu,po vasem je zakon na njihovoj strani....kaj vi ste se posvađsli sa mozgom,ili kaj? a ovoaj tvoj zakon jacega,o cem ti pricaš,pa hallo.znaci svi cemo si sad kuoit kamione i vozit se njima,da bi po tvome bili najaci u prometu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije