Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNI SLUČAJ

Utvrđen uzrok ozljeda četveromjesečne bebe iz Pule: Imala je teške ozljede glave

Dječja bolnica Kantrida KBC-a Rijeka
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
05.03.2024.
u 11:43

"Policijski službenici proveli su izvide vezano za ozljede koje je zadobilo dijete te je dosad provedenim radnjama utvrđeno kako se radi o nesretnom slučaju."

Policija je završila izvide u slučaju četveromjesečnog djeteta koje je stiglo prošlog mjeseca u pulsku bolnicu i zaključila kako se radi o nesretnom slučaju. Početkom prošlog mjeseca u pulsku bolnicu zaprimljena četveromjesečna beba s teškim ozljedama glave, fraktura lubanje i krvarenje mozga. Beba je stavljena u induciranu komu i prevezena u riječku bolnicu na liječenje.

Prema najnovijim informacijama, policijski službenici proveli su izvide vezano za ozljede koje je zadobilo dijete te je dosad provedenim radnjama utvrđeno kako se radi o nesretnom slučaju. "Policijski službenici proveli su izvide vezano za ozljede koje je zadobilo dijete te je dosad provedenim radnjama utvrđeno kako se radi o nesretnom slučaju. Policija će o svemu utvrđenom dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu."

Pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije Gordana Antić kako smo pisali prošlog mjeseca izjavila je kako je beba na hitni prijem stigla u lošem zdravstvenom stanju.  "Prema informacijama liječnice koja je bila na prijemu, dijete je bilo vitalno ugroženo, bez svijesti i s teškoćama disanja. Uvijek kod malih beba vrlo lako dođe do urušavanja stanja, doktorica je morala za dijete disati i dati mu umjetno disanje i kisik i ostalu primjenu, gdje se dijete oporavilo na te mjere", rekla je Antić

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije