Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Žena pokazala kako može u potpunosti sakriti svoj trudnički trbuh: ‘Kako je to moguće?!’

Tik Tok
21.02.2024.
u 16:17

Kontrolira svoj trudnički trbuh kao da je balon iz kojega polako ispušta zrak

Mnogi imaju neki jedinstveni talent koji pokažu samo kada stvarno žele impresionirati nekoga. Možda možete dotaknuti svoj nos jezikom ili možda imate dar da možete podrigivati abecedu. No, jedna je trudnica pokazala svoj trik u sada viralnom videu u kojem je pokazala svoju sposobnost da učini da njezin trudnički trbuh u potpunosti nestane u tren oka, piše Mirror. 

Kat Shultis objavila je video na svom @kat_shultis profilu na TikTok-u koji pokazuje kako se ponaša kao da je njezin trudnički trbuh balon iz kojeg polako ispušta zrak. Naime, on se smanjivao dok nije postao jedva vidljiv.

@kat_shultis keeping that pelvic floor engaged = not looking pregnant when i do abs🤪😂🤌🏼 #pregnantlife #pelvicfloor #comedy ♬ original sound - sped up songs 💗

Dodala je tekst u isječak koji objašnjava da je trudna 28 tjedana i naslovila objavu: "Držim to dno zdjelice uključenim = ne izgledam trudno dok radim trbušnjake." Video buduće mame dobio je više od 4000 lajkova otkako je podijeljen u prosincu, a ljudi su ostali zapanjeni njezinim impresivnim talentom.

Jedna je osoba komentirala: "Wow! Kako je to moguće?!", dok je druga priznala: "Ne mogu ni to učiniti, a nisam trudna! Moja najmlađa ima skoro osam godina!" Neki su komentatori bili zabrinuti da bi Katini postupci mogli "ozlijediti" njezinu bebu ili nju, ali buduća mama - koja je sada samo tri tjedna udaljena od poroda - inzistirala je na tome da je trik "zapravo odličan" za tijelo. Kada je jedna osoba upitala: "Zar ne boli?", Kat je odgovorila: "Ne, ovo je zapravo super za pripremu vašeg tijela za porod i postporođaj! Ovako angažirate svoj trup tijekom trudnoće!"

VEZANI ČLANCI:

Iako izgleda kao da Kat uvlači trbuh kao što bismo svi mogli činiti kada se pokušavamo ugurati u traperice, ona zapravo koristi vježbu poznatu kao Bloomova metoda, koju je prva uvela stručnjakinja za prije i postnatalni fitness, Brooke Cates. Pri prakticiranju ove metode trudnice dišući dijafragmom šire i skupljaju trbušne mišiće. Bebe unutar maternice su gurnute dublje u trbuh dok trudnice udišu, a pritisnute su prema naprijed dok one izdišu.

Govoreći za Today još 2017., Cates je rekla: "Razlog zašto se trbuh smanjuje nije zato što žena usisava, već zato što koristi svoje mišiće unutar trupa. Ona udiše s dijafragmom dok trbuh postaje veći, a zatim na izdisaju , podiže se kroz dno zdjelice i počinje stezati poprečne trbušne mišiće - to je kao da koristi mišiće da zagrli svoju bebu".

Kroz 21 godinu rodila 14-ero djece: 'Svi nas stalno pitaju otkud nam novci za sve njih...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije