Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPOVALE AUTE, IMOVINU...

Uskok podnio optužnicu protiv majke i kćeri zbog pranja 1,4 milijuna kuna

Hrvatske kune
Dubravka Petric/PIXSELL
28.07.2021.
u 12:54

Tužiteljstvo je preciziralo da su majka i kći prale novac u zločinačkom udruženju koje je na području Vukovara i Vinkovaca ustrojio suprug 54-godišnjakinje i otac 25-godišnjakinje, a utajom poreza pribavile su imovinsku korist od 36 milijuna kuna

Uskok je nakon provedene istrage pred Županijskim sudom u Osijeku podnio optužnicu protiv 54-godišnjakinje i njezine 25-godišnje kćeri koje se terete da su ''oprale'' 1,4 milijuna kuna.

Tužiteljstvo je preciziralo da su majka i kći prale novac u zločinačkom udruženju koje je na području Vukovara i Vinkovaca ustrojio suprug 54-godišnjakinje i otac 25-godišnjakinje, a koje su utajom poreza pribavile imovinsku korist od 36 milijuna kuna.

Kako bi tu imovinsku korist prikazale zakonitom, majka i kći su novac iskoristile za poslovanje svojih tvrtki, dodao je Uskok.

Tužiteljstvo je nadodalo da je 54-godišnjakinja ''oprala'' 748 tisuća kuna, a 25-godišnjakinja 699 tisuća kuna tako da su kupovale automobile i drugu imovinu.

 

>> Pogledajte i ovaj video – Detalji velike akcije PNUSKOK-a u Splitu: Na meti istražitelja hotel na Žnjanu i zgrada na Mejama

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Member berries
Member berries
13:26 28.07.2021.

Ozark-Vukovar-Vinkovci 😁

SV
sveznam1
13:39 28.07.2021.

to se tako ne radi..toliko je para opranih u hrv proslo kroz ruke politicara da to ne možete ni pomisliti.pare se peru kroz posao a ne kroz aute ..kupi se gradiliste na tude ime druga osoba pojavi se kao investitor njemu se isplati suma za to..i gradi se i prodaju stanovi..novac ulozen je novac iz neplacenih poreza il droge

Avatar Svračak
Svračak
15:42 28.07.2021.

Kažu da današnje žene ne žele raditi kućanske poslove a eto kada rade onda ih se kazneno goni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije