Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Požarevca

Urušio se vrtuljak u Srbiji, desetoro djece ozlijeđeno

vrtuljak
Zeljko Mrsic/PIXSELL
31.07.2013.
u 11:31

Sličan incident se ove godine već dogodio i Srbiji i to u Sokobanji u ožujku ove godine.

Desetero djece je ozlijeđeno kada je pao vrtuljak u selu Salakovas, kod Požarevca. Do rušenja vrtuljka, koji je bio postavljen u dvorištu seoske osnovne škole, došlo je tijekom turnira u malom nogometu. Srbijanski mediji prenose da su sva djeca privatnim i sanitetskim vozilima odmah prevežena u bolnicu u Požarevac gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

– Ozlijeđene su tri djevojčice i dva dječaka. Radi se o nagnječenjima mekog tkiva ruku, nogu i glave. Po zbrinjavanju sva djeca puštena su na kućno liječenje, rekao je direktor požarevačke bolnice Srećko Božić. Ubrzo poslije pada vrtuljka policija je uhitila njegovog vlasnika Miroslava N. (55) zbog izazivanja opće opasnosti.

Utvrđeno je i da vlasnik nije imao dozvolu za rad. Sličan incident se ove godine već dogodio i Srbiji i to u Sokobanji u ožujku ove godine.

Tada je devetero djece ozlijeđeno od kojih jedno teže. I tada se slomio stup ringišpila za čiji rad vlasnica nije imao dozvolu.

>> Izletila iz vagona \'vlaka smrti\' i poginula pred djecom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije