Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUČALA KOKTELE?

Urnebesan video: 'Ovo je moja supruga koja se vraća s brzinskog ručka, hoće li stići do vrata'

Screenshot
29.04.2022.
u 16:21

Ono što je trebao biti samo ručak pretvorilo se u druženje uz koktele, a kako je završilo snimila je nadzorna kamera

Nadzorna kamera obiteljske kuće uhvatila je jednu ženu u poprilično pijanom izdanju kada se nakon druženja s prijateljicama vraćala kući. 

Rebecca je rekla svome suprugu Craigu da ide na brzinski ručak s prijateljicama, no vratila se kući tek nakon sedam sati i to pod vidnim utjecajem koktela koje je pila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

 

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako se automobil zaustavlja pred kućom, a Rebbeca izlazi iz njega. Do kuće ju je dovezla jedna od prijateljica. No, kad je zakoračila iz automobila i krenula prema ulaznim vratima svoje kuće, izgubila je ravnotežu i počela kružiti oko vozila da bi na kraju pala pred automobilom. Ležala je jedno vrijeme dok joj prijateljica koja je vozila nije priskočila u pomoć.

- Ovo je moja supruga koja se vraćala kući nakon brzinskog ručka s prijateljicama sedam sati kasnije. No, hoće li stići do ulaznih vrata - napisao je uz video koji je objavio na društvenim mrežama, a koji je odmah postao hit.  

Ključne riječi

Komentara 2

AT
atlantisind
20:01 29.04.2022.

Vratila se poslije orgijanja ,samo to jadnik ne kuzi.

ŠU
šunje
18:12 29.04.2022.

alen bi u svojoj pjesmi rekao:"napila se prostakuša"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije