Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.10.2022. u 12:25

Svi koji budu čitali dnevnik upoznat će iz prve ruke Tuđmana kao osobu, supruga i oca te dobiti uvid u njegove stavove o događajima i osobama, njegova razmišljanja i strahove, dvojbe

Komentara 2

Avatar neandertal007
neandertal007
13:36 11.10.2022.

U Tuđmanovoj biografiji piše kako je bio sirotinja bez ikakve imovine kada je došao na vlast , nije imao ni kuću ni stan ni ušteđevinu , ništa. Bolje bi bilo da je poput mnogih drugih gradio kuću , pa vikendicuu , pa ljetnikovac na moru nego da je pisao dnevnik i pritom nije ništa zaradio.

SI
sigmundfreud
13:13 11.10.2022.

Hrvati su opsjednuti s dva mita. Prvi je da su žrtve cijelu povijest. Uvijek su drugi krivi i zli a Hrvati dobri i nedužni. U taj mit spada i vjerovanje da su Hrvati branitelji kršćanstva. I to jedini i najveći.. Drugi mit se odnosi na vjeru u čvrstu ruku, odnosno da je Hrvatima potreban autoritarni vođa. Zato su izabrali bivšeg generala za predsjednika republike. I danas vjeruju da ne bi imali državu bez njega. Bez sumnje, Franjo Tuđman je opravdao povjerenje, vrhunski političar. Ali, tko kaže da neki drugi ne bi bio bolji. Možda bi imali lakši put do države. Volodimir Zelenski je glumac i to glumac komičar. Nešto kao Rowan Atkinson. Vidimo da je Zelenski državnik svjetske razine i da vodi svoju zemlju k pobjedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije