Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski zatvor

Umro u Bilicama dan pošto je došao na izdržavanje kazne!

U tri mjeseca u Bilicama su umrla tri zatvorenika
I.Čagalj
19.03.2011.
u 19:31

Tijelo je prevezeno na odjel patologije u splitskoj bolnici na kojem će se ustanoviti uzrok smrti

Kažnjenik u splitskom zatvoru Bilice pronađen je mrtav u subotu oko 7 sati i 10 minuta u svojoj ćeliji, dan pošto je došao služiti prekršajnu kaznu. Smrt je ustanovila Hitna medicinska pomoć iz Solina. Očevid je obavio Stanko Grbavac, istražni sudac Županijskoga suda u Splitu, koji nam je samo potvrdio smrt zatvorenika na Bilicama.

Tijelo je prevezeno na odjel patologije u splitskoj bolnici na kojem će se ustanoviti uzrok smrti. Navodno se kažnjenik večer prije ponašao normalno, ni na što se nije žalio. Umro je u snu i nitko ništa do jutra nije zapazio.

 Identitet nitko od mjerodavnih ne želi otkriti, ali je navodno riječ o 35-godišnjaku I. V., koji je u zatvor na Bilicama došao u petak zbog prekršajne kazne. U prosincu lani u zatvoru na Bilicama umro je Marko Bauk (33) iz Šibenika od trovanja metadonima, što Uprava za zatvorski sustav nije objavila.

Njegovi cimeri iz ćelije poslije su se potužili da mu nije bila pružena odgovarajuća medicinska pomoć. Mjesec dana prije toga, u studenome na Bilicama je umro Hrvoje Milinović (26) iz Rijeke zbog srčane aritmije. Ovo je treća smrt u pet mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 2

RI
ribarpalunko
10:02 20.03.2011.

Šibenik je leglo mafije, i to one udružene u gradskim, županijskim upravnim strukturama, po uredima područnih ministarstava. LOPOVI. Jeza. Probajte dobiti građevinsku dozvolu za najnormalniji najsitniji zahvta. Ako bagru niste potkupili, možete se .ebat. Imam prijateljicu koja već deset godina traži dozvolu za rekonstrukciju potkrovlja i stalno ju onemogućavaju. Sada je rekla da kreće po cijenu vlastitog života u obračun s bandom, u proteste na ulicu. Sama.

PE
pejok
12:06 20.03.2011.

Tu zaista nesto veliko smrdi i to SMRRRRDIIIIIIIIII.... To treba odmah veliku istragu na drzavnoj razini napraviti... Mladi ljudi ne umiru tako lako i to zatvoru gdje bih trebali biti sigurniji nego vani od bilo kakvog poroka. CAK TRI COVJEKACOVJEKA u sest mjeseci???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije