Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetila ga supruga

Umjesto u Medikol, Sanader na terapije u zatvorsku bolnicu

mirjana (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
Autori: sk/VLM, sh/VLM
11.08.2011.
u 12:32

Mirjana Sanader u Remetinec je ušla oko podneva na glavni ulaz, a ne, kao što je to uobičajeno, na ulaz za posjetitelje.

Mirjana Sanader, supruga bivšeg premijera Ive Sanadera, posjetila ga je danas u zatvoru u Remetincu. Ušla je na glavni ulaz zatvora te se kod njega zadržala oko 45 minuta. Sanaderova supruga nije morala čekati s ostalim posjetiteljima jer se okrivljenik u šest istraga USKOK-a nalazi na ženskom odjelu zatvora.

I ostali posjetitelji muškarcima na tom odjelu (među ženama su još Sanaderov sustanar Tomislav Prlić, Vladimir Zagorec i njegov sustanar te, također sa sustanarom, krunski svjedok u slučaju Pukanić Tomislav Marjanović) prolaze kroz ista ulazna vrata kroz koja je prošla supruga bivšeg premijera

Nakon završene posjete krenula je pješke iz zatvora, praćena novinarskim ekipama. U jednom je trenutku, kako piše 24sata, zaustavila jedan automobil i zamolila dvojicu muškaraca u njemu da je povezu, što su oni i učinili.

Bivši premijer Ivo Sanader, trenutačno s adresom u remetinečkom zatvoru, sljedećih će dana umjesto u polikliniku Medikol odlaziti na fizikalnu terapiju u Bolnicu za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj. Da bi Sanader mogao nastaviti liječenje, doznajemo, s godišnjeg odmora povučen je fizioterapeut iz BOLS-a.

Komentara 39

Avatar Vucibatina
Vucibatina
07:47 12.08.2011.

dobra bi mu terapija bila u sobi sa 10-tak zatvorenika

OB
-obrisani-
13:02 11.08.2011.

Neće ju valjda pustiti van?

IM
imra
19:14 11.08.2011.

pa šta ta debela nema para za taxi ? cameo je sada jako jeftin...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije