Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio sarajevski portal

'Ulovljeni' u hotelu: Nasmiješeni Zdravko Mamić i Jelena snimljeni u hotelu u Sarajevu

Zdravko Mamić i Jelena Planinić
Faktor.ba
06.02.2023.
u 15:27

Zdravko Mamić bjegunac od hrvatskog pravosuđa snimljen je prije dva dana u Sarajevu sa svojom izabranicom Jelenom Planinić , koje je 30 godina mlađa od njega.

Sarajevski portal Faktor.ba objavio je fotografiju Zdravka Mamića i Jelene snimljenu u hotelu u centru grada. Navode kako je Mamić još jednom došao u središte javnosti u regiji, što zbog novih previranja u Dinamu, što zbog najave vjenčanja s mladom Hercegovkom. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa, s trenutnom adresom u Međugorju, vidno je sretan na snimljenoj fotografiji. 

S druge strane u Osijeku je danas nakon gotovo dvije godine stanke, petero optuženih za izvlačenje najmanje 144 milijuna kuna iz Dinama sjelo u sudnicu Županijskog suda. Nije među njima naravno bilo najzvučnijih okrivljenika u tom procesu, braće Zdravka i Zorana Mamića, kojima se sudi u odsutnosti i sve prate iz Bosne i Hercegovine. No, Zdravkov sin Mario Mamić, Damir Vrbanović, Nikky Arthur Vuksan, Igor Krota i Sandro Stipančić brzo su i napustili istu tu sudnicu jer je rasprava, ponovno, odgođena. Ipak, nije se kući otišlo bez riječi.

Branitelji su, naime, predložili prijenos mjesne nadležnosti i zatražili od Visokog kaznenog suda da se suđenje premjesti na Županijski sud u Zagrebu. Priložili su nove dokaze, odnosno izjavu glasnogovornika Županijskog suda u Osijeku na CD-u, no o čemu je riječ, mediji nisu čuli.

 

Komentara 9

DU
Deleted user
17:42 06.02.2023.

Ljubomorni ste na Maminja što ima mladu curu a Vi?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
19:55 06.02.2023.

Ako imate viška novaca i ako želite raditi šta god vam padne na pamet onda ste u BiH na pravom mjestu

MI
Mislav28
16:54 06.02.2023.

Nasmješena lopina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije