Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLARNA ENERGIJA

Zdravka Mamića i 30 godina mlađu Jelenu ne veže samo ljubav, imaju zajednički projekt

Mamić i cura
Foto: Pixsell/ilustracija
1/6
31.01.2023.
u 09:56

Mamić je 2020. godine osnovao tvrtku Plavo sunce koja se bavi solarnom energijom. Godinu dana kasnije osnovana je tvrtka Majsko sunce, a u toj tvrtki direktorica je Jelena Planinić. Planinić je u osnivačkoj strukturi tvrtke s ulogom od 80 tisuća konvertibilnih maraka.

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa i bivši gazda Dinama Zdravko Mamić trebao bi se oženiti treći put, a njegova odabranica je 30-ak godina mlađa. Jelena Planinić iz Ljubuškog već se neko vrijeme viđa s nekadašnjim vladarom Dinama.

Jelena je zbog Mamića navodno raskinula brak s hercegovačkim poduzetnikom Dadom Planinićem s kojim nije imala djece, no još uvijek nosi njegovo prezime. 

A Zdravka i Jelenu ne veže samo ljubavni, nego i poslovni odnos. Kako piše Hercegovina.info,  Mamić je 2020. godine osnovao tvrtku Plavo sunce koja se bavi solarnom energijom. Godinu dana kasnije osnovana je tvrtka Majsko sunce, a u toj tvrtki direktorica je Jelena Planinić.

Planinić je u osnivačkoj strukturi tvrtke s ulogom od 80 tisuća konvertibilnih maraka. Tvrtka je očito dobila ime po hitu Zdravka Čolića Majsko sunce koja ima romantičan značaj za Mamića i Planinić.

Zdravko i Jelena ne kriju da su skupa i već duže vremena žive zajedno. A da imaju ozbiljne namjere dokazuju to i što su zajedno krenuli u posao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije