Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŽELIO SE ZIMSKE

Uhvaćen dok je krao salamu iz trgovine

salama
Foto: ilustracija
04.03.2015.
u 13:37

R. T. je salamu sakrio pod jaknu, ali nije mu prošlo

Sa zimskom salamom ispod jakne, R. T. (50) želio je neopaženo izići iz trgovine Spar na Borongajskoj cesti u Zagrebu u utorak oko 20.35 sati. Međutim, to mu nije uspjelo jer ga je opazio zaštitar koji ga je zadržao do dolaska policije.

R. T. je prije sukoba sa zaštitarom na pult stavio nekoliko namirnica koje je potom i platio. Za salamu mu budžet očigledno nije bio dostatan te ju je odlučio sakriti pod jaknu. Shvatio je da je uhvaćen na djelu kada je do njega došao zaštitar kojeg je potom odgurnuo i pokušao pobjeći.

Zaštitar je upomoć pozvao policiju koja je R. T. potom stavila lisice na ruke i prisilno ga dovela u službene prostorije na razgovor.

>> Pomoću plastičnog pištolja ukrao 9500 kuna i slatkiše

>> Ukrao desetke kilograma šunki i kobasica

Komentara 6

BR
Brandfackel2
13:59 04.03.2015.

Svaka vam čast na ovom "novinarstvu"... Izrugivate nekog gladnog jadnika koji ukrade komadić hrane... Ako imate onu stvar objavite pokoji članak protiv ovih megalopova iz telekomunikacijskih kompanija, banaka, lihvarskih kamata i ugovora...

DU
Deleted user
13:55 04.03.2015.

Odmah prekinuti izvještavanje sa suđenja u Minhenu,na stup srama i objaviti listu tih i takvih prijestupnika ! Mislim,salamu...nije ljudi ovo šala.

BA
balic
14:30 04.03.2015.

Kad policajac ide u pljacku banaka i poste osam puta onda nema inicijala ,ali kad obican covjek nesto uzme od hrane odma su inicijali u novinama .. sram vas bilo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije