Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava Oluje

Udruga zagrebačkih branitelja Vukovara neće sudjelovati na vojnom mimohodu u Zagrebu

Udruga zagrebačkih branitelja Vukovara
Foto: Davor Javorović/Pixsell
31.07.2015.
u 17:27

Umjesto u Zagrebu obljetnicu Oluje, Dan pobjede, Dan Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavit će u Kninu 5. kolovoza.

Na svečanom vojnom mimohodu koji se održava 4. kolovoza u Zagrebu neće sudjelovati članovi Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara

Iz Udruge poručuju da se pridružuju se odluci ratnih pripadnika gardijskih postrojbi i udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata.

Obljetnicu vojno-redarstvene operacije 'Oluja', Dan pobjede, Dan Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja zagrebački branitelji dostojanstveno će proslaviti u Kninu, 5. kolovoza. 

U nastavku vam donosimo cijelo priopćenje Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara povodom 20. obljetnice Oluje.

Članovi Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara pridružuju se odluci ratnih pripadnika gardijskih postrojbi i udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata te neće sudjelovati na vojnom mimohodu Hrvatske vojske u Zagrebu 04. kolovoza 2015.godine, Dostojanstveno i s ponosom proslaviti ćemo 20.obljetnicu VRO „OLUJA“ 05.kolovoza 2015.g., Dan pobjede, Dan Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, u kraljevskom gradu KninuPozivamo predsjednika Vlade RH Zorana Milanovića da prestane s odnosom nepoštovanja prema hrvatskim braniteljima i članovima njihovim obitelji, što je pokazao i ovaj put kada je izbjegao u službenom protokolu pokloniti se poginulim hrvatskim braniteljima u Kninu zajedno s njihovim obiteljima.

Za Udrugu zagrebačkih branitelja Vukovara:

Damir Pučak

Zorica Gregurić

Vladimir Balgač

Damir Markuš

>>Od ove godine proslava Dana pobjede održavati će se i u Vukovaru

>>Pripreme za mimohod u punom su jeku, gradom prodefilirala vojna vozila

Komentara 12

I2
ivica 288
18:03 31.07.2015.

Čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti svim hrvatskim državljanima u Domovini i dijaspori (osobito u susjednoj Srbiji)! "Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska!"

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:50 31.07.2015.

Zalosno da se branitelji Ovako totalno razjedinili,,,

Avatar ARENA
ARENA
18:54 31.07.2015.

Jel to znači da neće biti.....druge kolone?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije