Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buzovec - čakovec

Učenici željezničku postaju "pretvaraju" u licitarsku kuću

Foto: Matija Posavec
1/2
17.04.2023.
u 20:30

U kreativnim rukama pismoslikara iz 2. i 3. razreda, pod vodstvom njihove nastavnice, akademske slikarice Ruse Trajkove, zgrada željezničke postaje će za desetak dana postati prekrasna licitarska kuća – naveo je međimurski župan Matija Posavec

Željeznička postaja Buzovec - Čakovec dobiva novo ruho. - Nakon što su učenici Graditeljske škole završili pripremne građevinske radove, danas su krenuli radovi na fasadi koju će muralima ukrasiti učenici Gospodarske škole. U kreativnim rukama pismoslikara iz 2. i 3. razreda, pod vodstvom njihove nastavnice, akademske slikarice Ruse Trajkove, zgrada željezničke postaje će za desetak dana postati prekrasna licitarska kuća – naveo je međimurski župan Matija Posavec koji je objavio i fotografije oslikane postaje.

VIDEO: HGSS se našalio na račun neuspjele provale: Sljedeći put nam se službeno obrati

Komentara 1

ZD
ZDRU
23:56 17.04.2023.

Nije "Buzovec-Čakovec", nego "Čakovec Buzovec"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije