Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj u Varaždinu

Obitelj i prijatelji oprostili se od bajkera Nikole kojeg je ubila bivša djevojka

Nikola Turek - sprovod
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/10
20.06.2017.
u 16:24

Nuša B. je u istražnom zatvoru, a po svemu sudeći obrana će joj se temeljiti na tome da je bivšeg dečka nožem zarezala po vratu u samoobrani, braneći se od pokušaja silovanja.

Na groblju u Varaždinu pokopan je 30-godišnji Nikola Turek, koji je prošle subote u bolnici preminuo od ozljeda koje mu je, kako se sumnja, nožem u noći s 14. na 15 lipnja nanijela bivša djevojka Nuša B. (21).

Od Nikole, predsjednika bajkerskog kluba Barokeri oprostila se obitelj, djevojka, rodbina i brojni prijatelji.

Nuša B. je u istražnom zatvoru, a po svemu sudeći obrana će joj se temeljiti na tome da je bivšeg dečka nožem zarezala po vratu u samoobrani, braneći se od pokušaja silovanja.

Nikola Turek - sprovod
1/10

Kako smo pisali, u njegovu ga je osobnom automobilu ubola nožem u predjelu lijeve strane vrata prerezavši mu karotidnu žilu iz koje je počeo obilno krvariti. Djevojka je pobjegla, a on se uspio odvesti do Kumičićeve ulice, gdje ga je onesviještenog pronašao prolaznik.

U lokalnim su se medijima pojavila svjedočenja njezinih poznanika koji kažu da je Nikolu često maltretirala nakon prekida veze prije godinu i pol dana, a i navodno ga je namamila da se kobne noći nađu uz rijeku Dravu, zaprijetivši da će počiniti samoubojstvo ako odbije sastanak.

Javio se i njezin bivši mladić koji tvrdi da je i njega maltretirala nakon prekida veze, a potom ga je i optužila da ju je onesvijestio, ozlijedio i silovao.

Komentara 6

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
17:18 20.06.2017.

Kako god, žena ima ovog čovjeka na duši....ubila ga je bez obzira na motiv, a ako još i laže da je bila samoobrana onda je baš na dnu...

Avatar istina007
istina007
00:23 21.06.2017.

Ima više dokaza da je to ubistvo a ne samodbrana. 1. Devojka je ga zvala na sastanak a ne dećko i to posle godine ipo . 2. Ja sam devojka nikad ne nosim sa sobom nož. Devojke za samoodbranu nose biber sprej a ne nož. Ja nenosim niti jedno nigi drugo, ali znam de ojke koji sprej nose. 3. Devojka zašto je pobegla sa licu mesta ako je bilo samoodbrana trebala je zvati hitno pomoć i poliviju a ne pobeći i ostaviti teško ranjen. 4. Prethodnog dečka je isto optužila za silovanja kada ga je ostavio. Ovaj devojka je hladno krivno ubica koja misli samo na sebe narcistićka osoba i pre će drugoga da otkiviti nego da priznaje svoju krivicu. Doživotno robija za takve osobe. Žao mi je jako roditelja jel izgubili su sina a ga fixiteljima to je najstrašniji kada izgube svoje dece. Iskrene saučešće. Izvinite ako ima pravopisni greške ali sam mađarica.

LE
lebar
21:43 20.06.2017.

tuzna svakodnevnica koju je stvorila ova drzava i zakoni u njoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije