Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komšić optužen

Bivšu djevojku nožem izbo 70 puta, te je još 15 puta zarezao po glavi i tijelu

David Komšić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
20.06.2017.
u 17:08

Motiv ubojstva je bila ljubomora, jer ga je djevojka ostavila, počela je drugu vezu te je bila trudna.

David Komšić (20) optužen je za teško ubojstvo Kristine Krupljan (18), a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Prema optužnici Komšić se tereti da je nesretnu djevojku ubio 22. veljače oko 21.30, kada ju je divljački, napao nožem. Prije no što je počeo ubadati nožem u vozilu u kojem su bili, pritisnuo ju je na vozačko sjedalo, kako se ne bi mogla micati. Komšić se tereti da je djevojci zadao 70-ak ubodnih i ubodno-reznih rana po tijelu, a osim toga zadao joj je i 15-ak reznih rana po glavi i tijelu.

Od zadobivenih ozljeda nesretna djevojka je na mjestu preminula, dok je Komšić prvo pobjegao, došao do svog stana, pa se na koncu sam predao policiji. Prema optužnici, motiv ubojstva je bila ljubomora, jer ga je djevojka ostavila, počela je drugu vezu te je bila trudna.

Komšić se tereti da ju je ubio po povratku s večernjeg izlaska, a djevojka se pristala naći s njim kako bi porazgovarali. Tužiteljstvo Komšića tereti da ju je ubio ne samo zbog ljubomore već i zbog odmazde, jer nije mogao podnijeti da je u vezi s drugom osobom. U optužnici se traži i da mu se produži istražni zatvor do okončanja postupka i to zbog opasnosti od ponavljanja djela i zbog teških okolnosti počinjenja djela.

Komentara 32

MK
marcel.kocan
17:14 20.06.2017.

odvalit mu 40 godina čisto zato jer nema doživotne u hrvatskoj

OB
ObrenM
17:26 20.06.2017.

Za pojedine slucajeve bilo bi dobro vratiti srednjovjekovne metode.

DU
Deleted user
17:19 20.06.2017.

ljubomorni ego manijak, doživotna ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije