Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remetio javni red

Uhićen ubojica Isabelle Todorović? Otprije poznat policiji, nedavno izašao iz zatvora

Isabella
Foto: Facebook
1/2
05.02.2018.
u 09:42

Tužiteljstvo je potvrdilo da su uhitili Latinoamerikanca i da ga istražuju zbog ubojstva

Isabella Todorović (21), nestala je 3. studenog prošle godine, a u šumi kod Zezikona u kantonu Thurgau u Švicarskoj pronađen je tepih u kojem je bilo zamotano njezino mrtvo tijelo. Policija je utvrdila da je Izabela posljednji put bila živa u stanu muškarca inicijala J.B. (36).  

J.B. porijeklom Latinoamerikanac ima iznajmljen stan u općini Thundorf. Od tog stana do mjesta na kojem je pronađena mrtva djevojka udaljenost je točno šest kilometara. Otkako je pronađena mrtva Isabella, porijeklom iz Srbije, susjedi kažu da J.B. više nisu vidjeli, piše blick.

- Već dugo nismo vidjeli njegov bijeli Range Rover i zbog toga nisam nesretan - rekao je susjed R.S.

Tužiteljstvo je potvrdilo da su uhitili Latinoamerikanca i da ga istražuju zbog ubojstva. Susjedi su kazali da je riječ upravo o J.B. koji ima nizozemsko državljanstvo i državljanin je Venezuele. Službene potvrde o identitetu uhićenog, još nema.

U kvartu ga znaju kao čovjeka koji voli zabave. Više puta su zvali policiju jer je remetio javni red i mir

J.B. je prema pisanju medija bio prijavljivan zbog kaznenih djela povezanih s drogom. 

- U stanu su stalno bile buka i galama, pogotovo noću. Na parkiralištu su bili automobili iz pola Švicarske. Ponekad dobri automobili, a ponekad stari i loši. Često sam vidio taksi vozila. Dovozila su djevojke i žene i kasnije su i vozila kući - rekao je susjed T.K. 

Isabella se posljednji put javila majci SMS-om u kojom joj je napisala da poslije posla, a radila je u fast food restoranu, ide s kolegicom na piće. Rekla joj je i da će ujutro krenuti kući vlakom.  

Komentara 6

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:51 05.02.2018.

Izabela je imala part time posao koji joj je nazalost dosao glave. A u Svicarskoj su javne kuce legalne, samo je to sramota, iako bi tamo bila sigurnija. Pitajte anticenzuru ili kako se vec danas zove.

PU
paul-umpe
10:31 05.02.2018.

Jako puno djevojaka u CH zeli zivjeti na visokoj nozi.Buduci da su frizerke prodavacice ...i nemaju veliku placu vezu se za opasne tipove.Poznato je da u Zürichu frizerke daju svoj telefon potencijalnim musterijama.Zive s roditeljima a imaju dodatno iznajmljenu garsonjeru gdje zarađuju novac sa strane.

Avatar Celzijus
Celzijus
17:22 05.02.2018.

Mnogo, bre, važna "vest" za Hrvatsku. Ne procjenjivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije