Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubola ga nožem

Ubojstvo na Viru: Žena nakon svađe nožem ubila supruga

vir ubojstvo
Dino Stanin/PIXSELL
12.08.2011.
u 21:52

Iz policije su nam potvrdili da je 65-godišnjak preminuo oko 21 sat u zadarskoj Općoj bolnici

U petak navečer oko 20.15 sati na otoku Viru u naselju Prezida 63-godišnjakinja iz Krapine nožem je ubola svog 65-godišnjeg supruga nakon svađe. Muškarac je oko 21 sat umro u zadarskoj Općoj bolnici.

Iz zadarske policije nam u petak kasno navečer još uvijek nisu mogli reći ništa o uzrocima svađe supruga koja je na kraju rezultirala ubojstvom. Također, nisu nam mogli odgovoriti ni je li bilo riječi o jednom ili više uboda nožem, obrazlažući to činjenicom da je hitna pomoć na Vir došla prije policije i odvezla 65-godišnjaka u zadarsku bolnicu gdje je uslijed ozljeda i preminuo. Policija je tek potvrdila da postoje svjedoci tragedije na otoku Viru.

Glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan nam je rekao da se ubojstvo dogodilo ispred vikendice, no nije htio reći ništa više prije završetka  očevida.

Ključne riječi

Komentara 24

OB
-obrisani-
00:06 13.08.2011.

Geni su Geni---bosanski ---čakija mu presudila

DA
Dak1807
22:55 12.08.2011.

Ja se upravo spremam na vir ....ali sada ?

mučki_đubrivoje
16:33 13.08.2011.

nije namjerno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije