Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Chuck Norris?

Ubio morskog psa, sam si zašio rane pa otišao na pivo

morski pas
Foto: Reuters
27.01.2014.
u 17:23

James je prvo mislio da se prijatelj šali s njim, a kad se okrenuo i ugledao morskog psa šokirao se

Muškarac s Novog Zelanda preživio je napad morskog psa, ubio ga nožem, sam si zašio rane koje je zadobio u borbi i nakon svega je otišao na pivo. U lokalnim medijima već su ga iz šale prozvali novim Chuckom Norrisom.

Mladi liječnik James Grant bio je u subotu u podvodnom ribolovu s prijateljima kada ga je napao morski pas, piše news.com.au. James (24) se nalazio dva metra pod vodom kada je osjetio da ga je nešto povuklo za nogu. Prvo je mislio da se to prijatelj šali s njim. "Okrenuo sam se da vidim tko je to i onda sam se šokirao", rekao je James.

S obzirom na to da je bilo mračno na mjestu gdje se nalazio nije dobro vidio koliko je morski pas velik, ali je procijenio da mu je promjer ralja oko 20 centimetara. Unatoč, stravičnoj situaciji James nije bio uplašen. Pomislio je samo kako ga mora maknuti s noge, a kod sebe je imao nož i odmah djelovao. "Nisam bio siguran koliko je to bilo uspješno, no nešto se dogodilo jer me pustio", rekao je. Nakon napada uspio se domoći stijena.

Tek kada je skinuo ronilačko odijelo vidio je da ima ugrize duge pet centimetara. Pomoću prve pomoći koju je imao sa sobom zašio si je rane. No, umjesto da odmah ode u bolnicu, James je s prijateljima prvo otišao na piće.

>> Dok je pecao iz kajaka, napao ga morski pas i ubio

>> Ovo je jedna od najsmrtonosnijih morskih životinja

Komentara 1

HO
______HOS______
11:31 28.01.2014.

"Nisam bio siguran koliko je to bilo uspješno, no nešto se dogodilo jer me pustio", a u naslovu - "Ubio morskog psa..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije