Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tamerlan Carnajev

Ubijeni bombaš iz Bostona bio umiješan i u trostruko ubojstvo?

tamerlan tsarnaev
Reuters/PIXSELL
22.04.2013.
u 19:00

Nerazriješeni zločin koji se prije dvije godine dogodio u predgrađu Bostona ponovno je na meti istražitelja, ovaj put jer je ustanovljeno da je Carnajev bio blizak prijatelj jednog od trojice muškaraca koji su ubijeni nožem

Je li 26-godišnji Tamerlan Carnajev, jedan od dvojice čečenskih mladića odgovornih za bombaški napad u Bostonu, kojeg je policija tijekom privođenja ubila, umiješan u trostruko ubojstvo iz 2011., pitanje je na koje danas pokušava odgovoriti američka policija. Nerazriješen zločin koji se prije dvije godine dogodio u predgrađu Bostona ponovno je na meti istražitelja, ovaj put jer je ustanovljeno da je Carnajev bio blizak prijatelj jednog od trojice muškaraca koji su ubijeni nožem, piše Reuters.

U vrijeme zločina istražiteljima se činilo da su žrtve poznavale svog krvnika te kako napadi nisu bili slučajnost. Nakon što je stranica Buzzfed.com nedavno izvijestila da neki od bliskih suradnika Tamerlana Carnajeva sumnjaju u njegovu umiješanost u ta ubojstva, bostonski istražitelji pokušavaju provjeriti te navode i otkriti je li ubojica s Bostonskog maratona i ubojica iz stana u Walthamu. Da bi to mogla biti istina upućuje činjenica da je jedna od žrtava bio Brendan Mess, Carnajevov poznanik iz teretane kojeg je Čečen jednom prilikom vlasniku teretane predstavio kao najboljeg prijatelja.

>>Sve o bombaškom napadu na Bostonskom maratonu pročitajte u našem specijalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije