Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TIJELIMA NEMA OZLJEDA

U kući u Zagrebu pronađeno dvoje mrtvih, sumnja se na trovanje ugljičnim monoksidom

Hitna pomoć/Ilustracija
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
24.11.2021.
u 10:43

Kako je priopćila zagrebačka policija, tijela su pronađena jučer u 8.15 sati u kući u Vodičkoj ulici, a na tijelima nisu uočene ozljede koje bi upućivale na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela

U zagrebačkoj Dubravi jučer su pronađena tijela 76-godišnjakinje i 79-godišnjaka, a prema prvim informacijama policije, najvjerojatnije se radi o trovanju ugljičnim monoksidom.

Kako je priopćila zagrebačka policija, tijela su pronađena jučer u 8.15 sati u kući u Vodičkoj ulici, a na tijelima nisu uočene ozljede koje bi upućivale na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. 

"Prema dosad prikupljenim informacijama, najvjerojatnije se radi o trovanju ugljičnim monoksidom. Tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb", priopćila je PU zagrebačka. 

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
10:53 24.11.2021.

i trovanje monoksidom može biti kazneno djelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije