Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriminalističko istraživanje

U Zagrebu privedeno 59 migranata i dva krijumčara

Migranti
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
17.10.2018.
u 20:01

Iz Policijske uprave zagrebačke kažu da će neki od migranata biti saslušani na sudu kao svjedoci u kaznenom postupku protiv krijumčara

U zadnja dva dana samo u Zagrebu, u dva odvojena slučaja, privedeno je 59 migranata i dva krijumčara, potvrdila je Policijska uprava zagrebačka za Vijesti.hr.

Iz Policijske uprave javljaju:

"Jutros oko 4.45 sati u Palmotićevoj ulici zaustavljeno je kombi vozilo daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak, a u kojem je prevozio 38 stranih državljana, 39-godišnjak je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravaka u RH, drugoj državi članici EU ili potpisnici šengenskog sporazuma, a kriminalističko istraživanje još traje". 

Jučer oko jedan sat na autocesti A3 u smjeru Zagreba kod naplatnih kućica Zagreb-istok zaustavljeno je kombi vozilo ogulinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Srbije, dok je u tovarnom prostoru zatečena 21 osoba

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravaka u RH, drugoj državi članici EU ili potpisnici šengenskog sporazuma 26-godišnji državljanin Srbije predan je pritvorskom nadzorniku dok su strani državljani, njih 15 prepraćeni u PU vukovarsku srijemsku radi utvrđivanja mjesta nezakonitog ulaska u RH, dok ih je 6 smješteno u Prihvatni centar za strance u Ježevu", navodi policija.

U posljednjih mjesec dana ovo su jedina dva zabilježena kaznena djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravaka u RH, drugoj državi članici EU ili potpisnici šengenskog sporazuma evidentirana na području Policijske uprave zagrebačke.

Komentara 10

AA
AAAAAA
20:13 17.10.2018.

tvrdi anemični dezerter i ministar lažljivac kak je granica RH dobro čuvana! Bando lažljiva!!

DU
Deleted user
21:26 17.10.2018.

GPS fulao Iblerov trg.Lp.

DU
Deleted user
21:21 17.10.2018.

Ovo Ostoja za SDP dovodi nove glasače.Lp.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije