Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrok smrti nepoznat

U tri dana dvije misteriozne smrti u Lici

mrtvo
Arhiv VL
23.01.2011.
u 15:07

U oba slučaja tek se treba utvrditi kako je preminuo 54-godišnjak i nepoznata žena.

Mrtvo tijelo 54-godišnjaka pronađeno je u četvrtak uz makadamski put u mjestu Borići nedaleko Gospića. Muškarac, inače iz Crikvenice, bio je u posjetu rodbini iz Mogorića.

Kako je preminuo još uvijek je nepoznanica. Lička policija izvijestila je samo kako na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja te da će se uzrok smrti utvrditi obdukcijom.

Samo tri dana kasnije u Ličkom Petrovom Selu u ranim jutarnjim satima pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe. Njezin identitet i dob nisu poznati kao ni uzork smrti. I u ovom slučaju policija je izvijestila da na tijelu nema tragova nasilja.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar valic
valic
21:00 23.01.2011.

Hm

Avatar cesare
cesare
17:56 24.01.2011.

posto je clanak jako kratak radi se o srbinu.

PU
pucirep
08:27 25.01.2011.

Naravno da se radi o pripadniku srpske manjine ali ne zato što je članak kratak nego zato što je iz Mogorića. No i meni je tu nešto jako sumnjivo jer jedan prosječni Srbin u Hrvatskoj nebi smio umrijeti nikada...za svakii ovakav ili sličan slučaj trebalo bi smjenjivati državno vodstvo, a ulazak Hrvatske u EU odgoditi barem dvije-tri godine. U suradnji sa međunarodnim pravnim institucijama i raznim „Watch“-ovima treba iznaći dokaze da je smrt izravna posljedica prekomjerne izloženosti hrvatskim državnim simbolima (poslije svake utrke slaloma morao je, nesretnik, tijekom TV prijenosa gledati zastave sa „šahovnjcom“ i na kraju još i hrvatsku himnu slušati). Potom, u skladu sa zaključcima istrage, donijeti mjere zabrane isticanja hrvatskih državnih obilježja na javnim mjestima u Republici Hrvatskoj i drugdje i to isključivo zbog mogućnosti da njihov negativan utjecaj izazove još koje zatajenje rada vitalnih organa pripadnika srpske manjine što je i prema međunarodnim standardima jednostavno nedopustivo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije