Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar sa šleperom

U tragičnoj nesreći kod Dubrovnika poginuo poznati odvjetnik

nesreća
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
12.12.2017.
u 13:32

Vozač osobnog vozila je smrtno stradao na mjestu događaja

U sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći kod Dubrovnika, na Vidikovcu na državnoj cesti D8, poginuo je vozač automobila.

Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje da je riječ o poznatom dubrovačkom odvjetniku Ž. V. 

Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske javljaju kako je do prometne nesreće došlo kada je 61-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, preko neisprekidane razdjelne crte započeo nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe i udario u teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak.

"Uslijed udara osobno vozilo se odbilo i udarilo u teretno vozilo albanskih nacionalnih oznaka, a potom i u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka i na kraju u metalnu zaštitnu ogradu. Vozač osobnog vozila je smrtno stradao na mjestu događaja", priopćila je policija.

Pogledajte i galeriju današnje nesreće u Zagrebu:

nesreća
1/5

Komentara 2

IM
Immanuell
18:57 13.12.2017.

Ako je poginuo poznati odvjetnik Ž. V., onda se valjda napiše puno ime i prezime. Ja evo ne poznajem nikoga tko se tako zove, a kamoli još i poznatog.

PI
pinkec
19:22 12.12.2017.

Riječ je o poznatom dubrovačkom odvjetniku Ž. V. !? Nije valjda imao slične ideje kao i pok. Dražen Petrović, koji je slično poginuo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije