Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPUHALA GA BURA

U središtu Splita propao strop banke

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.01.2016.
u 10:22

Tijekom dana očekuje sanacija preostalog dijela stropa koji je ostao visjeti u zraku

U središtu Splita, na Trgu Dobri, u nedjelju ujutro propao je viseći strop Partner banke te se oglasio alarm, no zaštitari su utvrdili da se ne radi o provali već da je na vanjski, ulazni dio u banku, na stepenice, pao veliki komad stropa. 

Splitska je policija potvrdila događaj i rekla da se u 00.50 sati nakon pada visećeg stropa oglasio alarm iz banke, a o svemu je obaviještena i ovlaštena osoba banke koja je osigurala mjesto pada pa se tijekom dana očekuje sanacija preostalog dijela stropa koji je ostao visjeti u zraku.

Pretpostavlja se da je strop pao kad je u Splitu puhala bura nošena jakom kišom.

Prava je sreća da nije bilo ozlijeđenih osoba zna li se da na vanjskim stepenicama banke vrlo često znaju sjediti mladi.

>> Dvoje mrtvih u požaru u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prsamilansk
19:49 04.01.2016.

Strop ne može propasti,strop može otpasti uostalom kao što i je OTPAO. (novinska piskarala) ponovo poslati od početka u osnovnu školu ali pozorno slušati na nastavi a ne se za.ebavati pod nastavom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije