Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNA NEDJELJA

Tragični požar: U obiteljskoj kući u Zagrebu preminula jedna osoba

pozar
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/7
03.01.2016.
u 11:15

Požar je izbio u potkrovlju kuće

Jedna osoba pronađena je mrtva jutros u I. Poljskom putu u Zagrebu.

Prema prvim informacijama oko 3.30 sati izbio je požar u potkrovlju kuće. Uzrok požara zasad je nepoznat kao i identitet osobe preminule u požaru.

Priopćenjem se javio i Ured za upravljanje hitnim situacijama:

"Jutros u 3:28 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru na adresi 1. Poljski put 21, Susedgrad.  Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o požarištu krovišta veličine 10x10 metara. Nažalost, smrtno je stradala jedna osoba.

Na intervenciju su izašla tri vozila s devet vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Jankomir, a potporu su pružala tri vozila i deset vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Centar. Na požarištu je ostalo dežurati jedno vozilo.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama je obitelji ponudio privremeni smještaj no oni su ga odbili", stoji u priopćenju kojeg potpisuje Kristina Martinović.

>> Načelnik: Tri godine gradili smo tu dvoranu, dali 12 mil. kuna, a nestala je za tri sata

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Stipan
12:29 03.01.2016.

Izgorjele dvije osobe. Smrtno stradala jedna osoba. Identitet nepoznat a nude smještaj ! Koji nepismeni ovo piše?

GU
gumbar
09:34 03.01.2016.

onda ne piši ništa ako neznaš

MO
mobitel20
12:14 03.01.2016.

Strasno. Pokoj im vjecni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije