Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poludjeli muškarac

U središtu Sarajeva pucao na policajce i jednog ranio

\'Police investigators look at damaged vehicles on parking lot in front of a police station in the central Bosnian town of Bugojno on June 27, 2010. A powerful blast ripped through the police station
Arhivska fotografija
16.12.2010.
u 18:44

Napadač je nakon pucnjave pokušao pobjeći, no policija ga je brzo sustigla i uhitila

U središtu Sarajeva oko 16.30 sati odvijala se prava drama kada je M. H. iz Sarajeva iz automatske puške pucao na policajce i pritom jednog pogodio u rame, prenosi sarajevo-x.com.

Napadač je nakon pucnjave pokušao pobjeći, a putem je bacio pušku i nekoliko metaka, no policija ga je brzo sustigla i uhitila. Motivi napada na policajce još nisu poznati.

Incident su potvrdili i iz Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo. Ranjeni 45-godišnji policajac prebačen je na Kliniku za urgentnu medicinu u Sarajevu gdje će mu iz lijevog ramena izvaditi metak.

Na mjestu događaja obavlja se očevid, a prema pisanju sarajevskih medija tijekom pucnjave je oštećeno nekoliko parkiranih vozila.

Komentara 11

OB
-obrisani-
22:34 16.12.2010.

kak se ta krmad razmnozila.

OB
-obrisani-
19:00 16.12.2010.

muhamed hadrizi iz novog pazara....prodavao je beasno iz avganistana na pijaci,jbg....

VO
Vorosmart
19:40 16.12.2010.

Za vikend je red na Zagrebu.Neki dan Batajnica,danas Sarajevo... Balkanski vilajet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije