Naslovnica Vijesti Hrvatska

Vozači skupljali po 10-20 kn za kaznu prosvjedniku koji je prvi stao: Ne namjeravam platiti kaznu!

Policija se neuspješno borila s nagomilanim auutomobilima čiji su vozači, hineći da su im se vozila "pokvarila", izrazili svoje nezadovoljstvo.
20. lipnja 2018. u 17:50 12 komentara 3107 prikaza
Prosvjed u Slavonskom Brodu
Foto: Vedran Balen
Pogledajte galeriju 1/2

Promet je u znak prosvjeda zbog visoke cijene goriva zaustavljen na nekoliko najprometnijih lokacija u Slavonskom Brodu.

Prosvjed Stop rastu cijena goriva U Zagrebu, Rijeci, Osijeku... neki vozači stali i stvorili kaos, ali prosvjed ipak nije uspio

Policija se neuspješno borila s nagomilanim auutomobilima čiji su vozači, hineći da su im se vozila "pokvarila", izrazili svoje nezadovoljstvo. Zanimljiva situacija dogodila se na križanju Krešimirove i Gupčeve ulice u strogom središtu grada. Naime, vozač koji je prvi zaustavio svoje vozilo dobio je kaznu. Saznavši za to, ostali vozači solidarizirali su se njim i svi mu dali po 10-20 kuna da lakše plati. Još su se i slikali s kažnjenim.

- Parkirao sam točno u 15 i 30, kada je provjed i najavljen. Međutim, policajac je odmah došao i tražio me osobnu i vozačku, koju mu ja nisam htio dati. Napisao mi je kaznu koja ne glasi na ničije ime jer ometam druge sudionike u prometu. Mislim da to nije u redu s njihove strane. Trebali su, kao i u Srbiji, stati iza građana, a ne iza političara – rekao je kažnjeni prosvjednik Ingo Birindžić, poručivši kako kaznu od 300 kuna ne namjerava platiti.

Prosvjed u Slavonskom Brodu
1 / 45
Prosvjed "Ugasi motor"
marihuana Zapljena na granici Državljanka BiH u autu švercala više od 10 kilograma marihuane Zagreb: Kolaps na gradskim prometnicama zbog prosvjeda za smanjenje cijena goriva Stop rastu cijenu goriva Čeka nas prometni kolaps? Pozivaju se vozači da ugase aute na sat vremena
Adrenalinska Hrvatska
Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Vukomerec
  Vukomerec:

  Ingo Birindžić. Jozefina Birindžić je predsjednica Foruma žena SDP-a Brodsko-posavske županije. Partija je i tu prisutna.

 • borispele47:

  Zamisli pametnjakovica, Policajac ga trazi osobnu i vozacku, on ne daje, trebao je zvati interventnu i odvesti ga u Postaju te mu naplatiti kaznu od 3 000tisuce a ne tristo kuna, koji anarhist i kaot, u zatvor ga treba strpati, ... prikaži još! nek ide u S. Arabiju i trazi nize cijene.

 • serravna:

  copirate Srbe