Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podlegao ozljedama

U sisačkoj bolnici preminuo još jedan unesrećeni

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.01.2015.
u 10:53

N. L. (15) teške ozljede zadobio je u prometnoj nesreći, što se u božićnoj noći, 25. prosinca u 3 sata, dogodila u Vatrogasnoj ulici u Petrinji

U sisačkoj Općoj bolnici preminuo je N. L. (15), koji je teške ozljede zadobio u prometnoj nesreći, što se u božićnoj noći, 25. prosinca u 3 sata, dogodila u Vatrogasnoj ulici u Petrinji.

U toj je nesreći, kako smo već javljali, na licu mjesta smrtno stradao i suvozač M. K. (16) . Do nesreće je došlo kada je 18-godišnji vozač Golfa, pod utjecajem alkohola, izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika i udario u betonski stup javne rasvjete.  Unesrećene su, rezanjem automobilskog lima, iz potpuno smrskanog automobila, izvukli petrinjski vatrogasci.

>> Konobarica poginula jer je pijan bježao od policajaca i udario u kuću

Komentara 1

19
1995josip
14:56 13.01.2015.

Alkohol , vožnja u pijanom stanju i neodgovorni roditelji koji ne brinu gdje su im djeca od 15, 16 godina u sitne sate ! Policija ne kontrolira koliko bi trebala maloljetnike koji bauljaju po birtijama i parkovima , kada bida bi roditelji koji puta platili kaznu zato što ne brinu dovoljno o maloljetnoj djeci ja vjerujem da bi mnoge tragedije bile izbjegnute ! Vlasnici birtija prodaju alkohol maloljtnicima i nitko ništa ne poduzima , sustav je zakazao i zato nam djeca stradavaju . Koliko je maloljetnika stradalo u zadnjih mjesec dana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije