Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesnosno žari

U Rogoznici zavladala panika: Opasni 'vatreni crv' terorizira kupače

Vatreni crv
Foto: Youtube
24.08.2019.
u 19:39

S druge strane u Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije ne znaju ništa o novom problemu.

Rogoznicom se počeo širiti strah. Naime, početkom tjedna jednu je stariju ženu u plićaku više puta upiknuo 'vatreni crv'. Gospođa koja je razgibavala noge u plićaku ubrzo je shvatila da nešto nije u redu. Noga joj je počela naticati, a bol i žarenje je postalo nesnosno do te mjere da je navečer primljena na hitnu.

-  Sjela sam u plićak kako bi razgibavala nogu s kojom imam problema. Odjednom sam osjetila ubod i vidjela da mi se crv crvenkaste boje uhvatio za nogu. Odmah sam osjetila bol i skinula sam neke bijele bodlje iz noge - kazala je ubodena žena koji živi u Rogoznici.

Vijest je stigla i do okolnih mjesta, a u Zečevu je zavladala panika zbog djece koja se igraju u plićaku, prenosi Šibenski portal. S druge strane u  Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije ne znaju ništa o novom problemu.

- Prvi put čujem od vas za te crve. Ne znam koje su to životinje. To nam mora biolog potvrditi, no mi njega nemamo u našoj službi - rekla je epidemiologinja dr. Ankica Parat Baljkas koja navodi da biolog radi u Zavodu u Splitu te da netko od kupača mora prijaviti pojavu opasnih životinja.

Ključne riječi

Komentara 12

ZA
zagabria2
23:07 24.08.2019.

Više saznam od komentatora nego od neznalice novinara

AR
Arhivsta
22:56 24.08.2019.

25 godina ronim, vatrene crve sam vidio po cjeloj obali većinom su na kamenim obalama. Ne vidim nikavu potrebu za histerijom, kad nema morskih pasa dobar je i crv. Stvarno ga pretjerujete, crv žari da ga baba nije vidila lažeže jer ga se vidi iz kanadera , kad nema crva pisat će te o opasnim morskim ježevima. Pretjerujete.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
23:10 24.08.2019.

Red srba, red crva, red "strašnih računa". VL si stvarno daje truda da sfaka ovu turističku sezonu. Zašto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije