Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno

Kupači mogu nazad na Bundek: Kvaliteta vode ocijenjena izvrsnom!

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
21.08.2019.
u 11:07

Državni vodopravni inspektor odobrio je uklanjanje oznake za zabranu kupanja jer je kvaliteta vode na dva uzastopno analizirana uzorka vode ocijenjena 'dobrom' ili 'izvrsnom'.

Na istočnoj, zapadnoj i južnoj obali Bundeka ponovno se možete kupati! Državni vodopravni inspektor odobrio je uklanjanje oznake za zabranu kupanja jer je kvaliteta vode na dva uzastopno analizirana uzorka ocijenjena 'dobrom' ili 'izvrsnom'.

Na sve tri plaže jezera Bundek bilo je utvrđeno kratkotrajno onečišćenje vode za kupanje zbog povećane granične vrijednosti mikrobiološkog pokazatelja crijevnog enterokoka.

Vjerojatni razlog kratkotrajnog onečišćenja je izrazito nizak vodostaj vode u jezeru Bundek i visoka temperatura zraka, navode iz Gradskog ureda za zdravstvo.

 

Ključne riječi

Komentara 7

SP
spremni0
12:34 21.08.2019.

kaj bi išao na bundek kad je jarun bolji

Avatar Niškorist
Niškorist
08:19 22.08.2019.

Pišaona ?

DU
Deleted user
22:20 21.08.2019.

Daleko mi je,Jarun mi je blize.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije