Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi članovi

U redove HDZ-a upisalo se 17 pravaša iz Višnjevca

damir kramarić,tomislav karamarko,tomislav ivić
Marko Mrkonjić/PIXSELL
03.09.2012.
u 11:09

Nismo bili zadovoljni radom HSP-a, kazao je Predrag Borovec, bivši član predsjedništva HSP-a

U redove HDZ-a upisalo se 17 donedavnih pravaša iz osječkog prigradskog naselja Višnjevac.

– Nismo bili zadovoljni radom HSP-a. Istupili smo još 17. kolovoza, a tek onda počeli razgovarati o prelasku u HDZ. Napustili smo HSP časno i pošteno, bez žuči – kazao je Predrag Borovec, donedavni čelnik HOS-a Višnjevac i bivši član predsjedništva HSP-a. Neki će od njih, kazao je predsjednik osječkog HDZ-a Damir Kramarić, biti promovirani u vrh stranke, u tzv. gradsku vladu u sjeni.

Od izvanrednih izbora u osječkom HDZ-u 20. srpnja pa do kraja kolovoza, člansku iskaznicu ove stranke, dodao je Kramarić, potpisalo je 186 novih članova.

– To nam govori da smo ozbiljna alternativa HDSSB-u, čiji će broj vijećnika na idućim izborima ozbiljno pasti. Bez nas se neće moći sastaviti vlast u gradu – uvjeren je Kramarić. Istaknuo je i da konferencije za novinare HDZ-a neće više imati «visoke decibele», nego će govoriti argumentirano.

Na upit jesu li spremni koalirati s HSP-om, odgovorio je da će razgovarati sa svima koji žele napredak gradu. S imenom kandidata za gradonačelnika Osijeka izaći će, najavio je, za 20-ak dana.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jamanuša
11:51 03.09.2012.

rekao je šef " vrati te se u bazu ". sad ste važniji ovdje a svoje ste odradili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije